Re: Pontony, materace i koła dla dzieci- co się Wam sprawdza
napisał(a) heca7 » 09.08.2013 20:12
Zgadza się. Te wszelkie orki i delfiny fajnie wyglądają na zdjęciu w basenie. Małe dziecko nie jest w stanie objąć ich nogami i trzeba je trzymać. Noo, może płaski krokodyl się nadaje
Małe kółko też bywa zawodne. W zeszłym roku siedzieliśmy na plaży , dzieci parę metrów dalej w wodzie i nagle mój mąż się zrywa i wbiega do wody. Nawet nie zauważyłam jak najmłodszy (wtedy 5,5) w sekundę wyśliznął się z kółka dołem i poszedł na dno bo akurat tam już nie miał gruntu. Po prostu jemu się wydawało, że ma i chciał wyjść dołem z kółka i po dnie wyjść z wody. A, no i starszy brat przecież miał grunt
Generalnie my zabieramy: 3 materace, 1 rękawki, 1 kamizelkę, 3 koła duże z oparciami, 4 maski, 1 dmuchany ponton-mamy trójkę dzieci.
Aaa! Z dmuchanych rzeczy dla dzieci bardzo polecam decathlon Ublo.
http://www.decathlon.pl/ublo-niebieskie-id_8202574.htmlTo taka tuba, która ma w dnie plastikowe okienko. Baaardzo przydatna do oglądania dna morskiego , przy brzegu dla dzieci , które boją się jeszcze zanurzyć twarz w masce. Dla dorosłych też fajne. Mieliśmy z zeszłym roku i na plaży pożyczali od nas Niemcy dla swojego dziecka.