Pozdrawiam Roxi i czekam niecierpliwie na kolejny odcinek
.png)
.png)
.png)
.png)
longtom napisał(a):Zimą u nich śnieg też jest beżowy.![]()
Na szczęście GoPro też mają.![]()
loverosa napisał(a):Wyspa Scedro....codziennie zastanawiałam się jak tam jest? Z tarasu bardzo dobrze widoczna,tak blisko...dzięki za ten odcinek:)
MSzulz napisał(a):Fajna relacja. W tym roku byłam po raz pierwszy i raczej nie ostatni na Hvarze. W Jagodnej byliśmy jednego dnia podziwiając południową stronę wyspy. Woda po tej stronie była bajeczna w porównaniu z tą na północy. Stali bywalcy proszę o info z tą wodą, czy tylko my tak trafiliśmy, czy to reguła... chciałabym wiedzieć na przyszłość jak planować wakacje
Pozdrawiam Roxi i czekam niecierpliwie na kolejny odci
Kasia i Krzyś napisał(a):my dziś wróciliśmy z Cro...![]()
ale to już najwyższy czas na planowanie kolejnego wyjazdu
Aldonka napisał(a):No Roxi, jak zwykle nie zawodziszPięknie. A miejscówka....cudo. Dla takiej mogłabym się chyba nawet do namiotu przekonać
Basiulinek napisał(a):I już nawet plany na ten rok były,ale jednak się rozmyły...
Roxi,delektuję się,tak jak to przewidywałam!
.png)
.png)
predatortata napisał(a):Piękne zdjęcia mojej ulubionej wyspy.
W tym roku ponownie Ivan Dolac.
Roxi jak możesz powiedz jakiej mocy macie silniczek w waszej łajbie?
Pozdrawiam i czekam na zdjęcia z nurkowania.

.png)
Kryniu napisał(a):Widzę, że wycieczka się udała. Zdjęcia super. Tylko te chmury są straszne. Pozdrowionka
predatortata napisał(a):Piękne zdjęcia mojej ulubionej wyspy.
W tym roku ponownie Ivan Dolac.
tomekkulach napisał(a):Grzegorzu nie czytasz uważnie![]()
Na początku relacji jest napisane:
Honda 20 kM...
...
Po Tej relacji wzrośnie sprzedaż gumjaków(tak sądzę)
loverosa napisał(a):Roxi ale super przygoda zwiedzać Hvar na łodzi![]()
Sami sobie jesteście sterem i okrętem.Dzięki takim osobom jak Wy dużo więcej widziałam i naprawdę szacun wielki
.png)
.png)
loverosa napisał(a):Puste uliczki Jelsy,mieliśmy podobnie,w parku byliśmy sami,fajne klimaty:)
longtom napisał(a):A tak przy okazji, jak długo płynęliście "gumiakiem" do wysepek obok Hvaru[/size]
Powrót do Nasze relacje z podróży