Bardzo ciekawa relacja i wspaniałe, fenomenalne wakacje - szczerze gratuluję.
Tak przy okazji czy możesz napisać ile czasu zajęło Wam dopłynięcie z campu do Hvaru?
Zdrów!
Piotr
GOLDEN napisał(a):Jak dla mnie za dużo cienia...
piotrs napisał(a):Bardzo ciekawa relacja i wspaniałe, fenomenalne wakacje - szczerze gratuluję.
Tak przy okazji czy możesz napisać ile czasu zajęło Wam dopłynięcie z campu do Hvaru?
Aneta79 napisał(a):A jak dla mnie to i za drobny żwirek i za mało ludzi i ta roślina (chyba agawa) straszna, bo można na nią wpaść. Jedziemy za dwa tygodnie i już do niczego się nie nadaję, bo tylko ta Chorwacja i te kamyki i w ogóle...Super relacja!!!!
Roxi napisał(a): Resztę tak fajnego dnia spędziliśmy na naszej plaży. Naprawdę jest bardzo ładna... tfu... co ja piszę, plaża jest bez sensu. Mała, zatłoczona, jakieś skały dookoła, nie wspominając już o stromym zejściu i tych kamykach na plaży...
Adek99 napisał(a):Na Scedro patrzyłem codziennie z tarasu, zastanawiałem się, jak wygląda ta wyspa z bliska. Zatoczki fajne, czekam z ciekawością jak wygląda ląd.
GOLDEN napisał(a):Bardzo ładna ....ta zatoczka.
FUX napisał(a):Aparat „na czerwono" się spsuł?
AniaJ. napisał(a):W czasie ostatniego pobytu na Hvarze brałam pod uwagę wycieczkę na Scredo, podobno z ID można popłynąć...ale czasu zabrakło Notuję na następny raz, podoba mi się
Powrót do Nasze relacje z podróży