Suuuuper to wszystko wygląda od strony morza ,
ale ja bym się chyba skitrała ze strachu tak daleko od brzegu w takiej maleńkiej łódeczce ,
nie pomogłaby nawet kamizelka i skrzydełka na wszystkich kończynach .
mysza73 napisał(a):Suuuuper to wszystko wygląda od strony morza ,
ale ja bym się chyba skitrała ze strachu tak daleko od brzegu w takiej maleńkiej łódeczce ,
Roxi napisał(a):mysza73 napisał(a):Suuuuper to wszystko wygląda od strony morza ,
Ja w tym roku miałam stracha tylko na jednej pontonowej wycieczce... ale nie będę wyprzedzała relacji Na ten odcinek dostaniesz specjalne zaproszenie
Eunike1984 napisał(a):Cudna pontonowa Chorwacja A te zakamarki jakie ciekawe! Chłopy z naszej paczki na pewno by się tam wybrali W sumie, to i ja chętnie bym się tam wkręciła W tym roku napadła ich myśl pontonowa A więc może w mojej tegorocznej relacji będzie trochę Lefkady od strony morza Szkoda, że chcą kupić bez silnika Ale co tam - liczy się pomysł
razpol napisał(a):Czytam, oglądam i z niecierpliwością czekam na zdjęcia z pontonu oraz z wody.
Dromader napisał(a):Roxi, z niecierpliwością czekałem na Twoja kolejną - BARDZO WCIĄGAJĄCĄ - relację
anakin napisał(a):Fajna ta parcela, aczkolwiek chyba dla abstynentów ( liche to ogrodzenie. )
AniaJ. napisał(a):To było moje największe marzenie w czasie pobytu w Jagodnej: zobaczyć skały od strony morza
Dziękuję za tą wycieczkę
Sara76 napisał(a):Halo! Jest tu ktoś? Bo myślałam, że ten ciąg dalszy to dzisiaj się pojawi... w nawiązaniu do Waszej miejscówki - widok pierwsza klasa
Jadaccy napisał(a):Za czym się dopchałam do sceny to zmieniłam zdanie co mam Ci napisać. Najpierw miało być tak: Hvar, Jagodna, Lili i do tego Siwy ! Musze tu być
Jadaccy napisał(a):Ale teraz po tych fotach mam ochotę Ci napisać i po co tak zachwalasz Za rok w czerwcu przyjedziesz i miejsca będziesz szukać pod apartmanem! I całe szczęście, że do recepcji blisko
Kryniu napisał(a):Mam nadzieje że te chmury to były przejściowe. Pontonowa wyprawa super
Powrót do Nasze relacje z podróży