gusia-s napisał(a):GOLDEN napisał(a):
Dzięki za tą "skromną" relacyjkę...bawiłem się znakomicie.. ....
....i czekam na górki...
Nie ma co czekać ... już jesteśmy na szlaku Rawki już zaliczone
....Ale pędzicie.....
Dzięki gusiu
andeo napisał(a):Podpisuję się pod tym obiema rękami,jeśli życie pozwoli to mam identyczny plan dzięki było,super!
Eunike1984 napisał(a):Dzięki Roxi za cudną relację Świetnie piszesz i te zdjęcia.... Miodzio Zazdraszczam Wam tych pontonowych przeżyć
Pozdrawiam Gliwice
P.S. Całkiem niedaleko mieszkamy
GOLDEN napisał(a):Dzięki za tą "skromną" relacyjkę...bawiłem się znakomicie.. ....
GOLDEN napisał(a):gusia-s napisał(a):GOLDEN napisał(a):....i czekam na górki...
Nie ma co czekać ... już jesteśmy na szlaku Rawki już zaliczone
....Ale pędzicie.....
Dzięki gusiu
anusiek napisał(a):Przecudna relacja ....dzięki . W przyszłym roku będę wypatrywać waszego pontonu , bo urlopujemy w podobnym czasie . My w Ivan Dolacu . Pozdrawiam
janusz07 napisał(a):Dzięki Roxi, super relacja. Nadrobiłem zaległości, iiiiii mam ochotę wrócić na Hvar. Byłem 3 lata temu na Lili i patrząc na zdjęcia bylibyśmy nasiadami. Ale było to na przełomie lipca i sierpnia i na waszej miejscówce były co najmniej 3 namioty. fajna rozgrzewka w ten chłodny dzień.
smer napisał(a):Łazi człowiek po tym łez padole i nawet nie wie, że z takimi cudami można sobie obcować
Roxi, gratuluję raj(d)u i zazdroszczę jakby co nieco
Fajnie jest sobie poczytać fajną relację i pooglądać fajne zdjęcia zwłaszcza, że sam już nawet nie pamiętam, kiedy ja ostatnio byłem na wakacjach....
Magdalena S. napisał(a):Właśnie doczytałam do końca. Było pięknie, było miło
Magdalena S. napisał(a):W październiku nasz gumiak nie zmieścił się do bagażnika podczas powrotnego pakowania.
Zostawiliśmy go u naszych gospodarzy, czeka na nas...
W zamian przywieźliśmy 60 kilo chorwackiej, wyśmienitej mandarynki, masę wina i oliwy.
Tacy pocieszyciele na zimowe dni
Magdalena S. napisał(a):Dzięki za świetną relację. Do następnego
Vjetar napisał(a):Cześć Roxi.
Fajne nury i szutry, dzikie plaże i miasteczka, lawenda i termoklina
Nie ma to jak popływać z rana...
Pozdrawiam
mariusz_77 napisał(a):Super relacja Roxi... podwodna Sv.Njedjela interesująca
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży