Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pontonowy raj(d) wyspowy. Hvar.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran
Re: Pontonowy raj(d) wyspowy

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 14.07.2015 11:54

Roxi napisał(a):
Za to można było z samego rana, popijając kawkę cieszyć oczy Jadranem :hearts:

Obrazek

No super sobie urządziłaś tą miejscówkę :hearts: ,
teraz już wiem czemu tyle towaru mieliście: hamak, leżaczek, zadaszenie, o pontonie i sprzęcie nurkowym nie wspominając :wink: .
loverosa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) loverosa » 14.07.2015 11:57

Roxi jestem z Wami w tym raju,super miejscówkę mieliście :D Plaża z góry wygląda rewelacyjnie:)
Jestem bardzo ciekawa Hvaru pod wodą :wink:
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 14.07.2015 12:24

Świetnie to wszystko wygląda. Rewelacyjna miejscówka.
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 14.07.2015 12:30

Cześć. :D
Czy ten gumiak przeszedł chrzest....i jakoś się nazywa :?: :wink:
Czekam na podwodny świat....może być w stylu Jacquesa-Yves Cousteau.. :hut:
:mrgreen:
gosik 84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosik 84 » 14.07.2015 13:05

Widoki z Waszego "obozowiska" świetne :-D
No i ten kolor wody... :hut:
Aż chce się więcej :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 14.07.2015 13:17

mysza73 napisał(a):No super sobie urządziłaś tą miejscówkę :hearts: ,
teraz już wiem czemu tyle towaru mieliście: hamak, leżaczek, zadaszenie, o pontonie i sprzęcie nurkowym nie wspominając :wink: .

Dużo było pakowania, sporo nerwów przy organizowaniu obozu, ale podsumowując... warto było to wszystko tachać ze sobą ;)

loverosa napisał(a):Jestem bardzo ciekawa Hvaru pod wodą :wink:

Hvar pod wodą jest niesamowity, mam nadzieję że zdjęcia Wam się spodobają... bo mi podobają się bardzo ;)

ikar napisał(a):Świetnie to wszystko wygląda. Rewelacyjna miejscówka.

W przyszłym roku też na nią będę polowała 8)

GOLDEN napisał(a):Cześć. :D
Czy ten gumiak przeszedł chrzest....i jakoś się nazywa :?: :wink:
Czekam na podwodny świat....może być w stylu Jacquesa-Yves Cousteau.. :hut:
:mrgreen:

Hej :) Jesteś :)
Gumiak to się nazywa tak jak nasz klub nurkowy, czyli UNINUR :) Też wolałabym, żeby Arturo go jakoś romantycznie nazwał np Roksana, ale niech już jest Uninurkiem :lol:
A podwodnego świata będzie sporo, to mogę obiecać.

gosik 84 napisał(a)::Aż chce się więcej :D

Będzie więcej :)
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 14.07.2015 14:01

W takiej relacji nie mogło mnie zabraknąć. :smo: :boss:
A imię gumiaka.... :roll: ...no cóż...baaaaardzo romantyczne. :wink:
:lool:
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 14.07.2015 14:31

Nie może mnie tu zabraknąć.
Wiem, że u Ciebie będzie masa wspaniałych widoków :D :papa:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 14.07.2015 16:03

Witaj Roxi :D

Z przyjemnością dołączam do śledzących Twoją relację - . . . i miejsce też piękne jest :mrgreen:

Co do romantycznego nazewnictwa - spotkałem się w ubiegłym roku na Mazurach z nazwą [i] "Sruba M5", więc chyba nazwa Waszego pływadła nie jest zła , tym bardziej że uzasadniona . . .

:wink:

Pozdrawiam
Piotr
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 14.07.2015 16:10

Bardzo fajny pawilon macie:)

Mam wrażenie, że Wasze obozowisko, tzn jego wyposażenie rozrasta się z roku na rok... z naszym tak właśnie jest :roll: niedługo dojdziemy do tego, że po zapakowaniu hondy my się nie zmieścimy :wink:

Miejsce boskie :hearts: Też mieszkaliśmy na klifie w czasie pierwszego pobytu na Lili, fantastyczne wspomnienia :wink:

Czekam na pierwszą wycieczkę :D
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 14.07.2015 17:41

Super obozowisko i fajne pływadełko, marzy mi sie takie:)
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 14.07.2015 18:12

GOLDEN napisał(a):W takiej relacji nie mogło mnie zabraknąć. :smo: :boss:

Miło słyszeć :)

Magdalena S. napisał(a):Nie może mnie tu zabraknąć.
Wiem, że u Ciebie będzie masa wspaniałych widoków :D :papa:

Z widoczkami będziemy się powoli rozkręcać i mam nadzieję, że się spodoba :)

piotrf napisał(a):Witaj Roxi :D

Z przyjemnością dołączam do śledzących Twoją relację - . . . i miejsce też piękne jest :mrgreen:

Co do romantycznego nazewnictwa - spotkałem się w ubiegłym roku na Mazurach z nazwą [i] "Sruba M5", więc chyba nazwa Waszego pływadła nie jest zła , tym bardziej że uzasadniona . . .

Heeej :) Bardzo się cieszę, że zajrzałeś do relacji.
Śruba M5 to rzeczywiście szczyt fantazji, ale się z tego uśmialiśmy :lol: Z dwojga złego to już wolę Uninura :)

AniaJ. napisał(a):Mam wrażenie, że Wasze obozowisko, tzn jego wyposażenie rozrasta się z roku na rok... z naszym tak właśnie jest :roll: niedługo dojdziemy do tego, że po zapakowaniu hondy my się nie zmieścimy :wink:

Miejsce boskie :hearts: Też mieszkaliśmy na klifie w czasie pierwszego pobytu na Lili, fantastyczne wspomnienia :wink:

Ojjj rozrasta się nasz ekwipunek, rozrasta :roll:
Cóż poradzić, jak się człowiek pakuje to chętnie wziąłby jeszcze tylko hamak, jeszcze tylko półeczki, jeszcze tylko to i tamto i robi się pełno gratów. Chociaż muszę przyznać, że w tym roku z zabranych rzeczy nie przydał nam się tylko... sprzęt alpinistyczny, który Artur w ostatniej chwili wrzucił do samochodu :lol:

Gosia i Marek napisał(a):Super obozowisko i fajne pływadełko, marzy mi sie takie:)

Pływadło to bardzo fajna rzecz, tyle zabawy daje, że ho ho :)
Lisior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lisior » 14.07.2015 19:05

Wiem, co muszę zrobić: przeczytać Twoją relację i jednocześnie wiem, czego nie mogę uczynić pod żadnym pozorem- NIE MOGĘ pokazać tej relacji mężowi. Jak on zobaczy Wasze pływadło to żadna świnka skarbonka nam już nie pomoże, nasz wrześniowy pobyt w Cro skròci się z 11 dni do 3, ale z pływającym must have w roli głòwnej :coool: :coool: :papa:
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 14.07.2015 19:19

Roxi! Super,że już piszesz! Tak prawie na gorąco! ;)
Jak zawsze będę się delektować...... :smo:
szczaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczaw » 14.07.2015 19:25

Roxi , wreszcie dorwałem się do kompa i widzę twoją relację , mam nadzieję że dojechałaś do cro zdrowa , licze na foty które zawsze wrzucasz , dawaj dawaj , nie odpoczywaj , jeszcze 29 dni zostało i ja odpalę swoje bf 20 na prawdziwej wodzie :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pontonowy raj(d) wyspowy. Hvar. - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies