Potrzebny nam był taki dzień. Dzień lenistwa
Rafał78 napisał(a):Potrzebny nam był taki dzień. Dzień lenistwa
Ja potrzebuje jeszcze z tydzień
Zatoczka na Šćedro superowa.Płynęliśmy na wysepkę z Zavali taxi.
Zawieźli nas do zatoki z restauracją,ale do fajnych miejsc trzeba było dojść z buta.
Pozdrav.
AniaJ. napisał(a):Rafał78 napisał(a):Potrzebny nam był taki dzień. Dzień lenistwa
Ja potrzebuje jeszcze z tydzień
Zatoczka na Šćedro superowa.Płynęliśmy na wysepkę z Zavali taxi.
Zawieźli nas do zatoki z restauracją,ale do fajnych miejsc trzeba było dojść z buta.
Pozdrav.
No właśnie tego typu wycieczkę planowaliśmy. Nie zdążyliśmy, więc została w planach na kolejne hvarowanie
Możesz przy okazji napisać coś więcej, tzn ile kosztowała, czy płynęliscie sami czy większą grupą tzn jak duża była owa taxi. No i ile czasu spędziliście na wyspie?
AniaJ. napisał(a):Cudna ta zatoczka!
loverosa napisał(a):Jaka piękna zatoczka,rajska,cudna...szczęściarze
Eunike1984 napisał(a):Roxi, ile Wam zajęło dopłynięcie do Scedro?
Rafał78 napisał(a):Zatoczka na Šćedro superowa.Płynęliśmy na wysepkę z Zavali taxi.
Roxi napisał(a):[b]
Po chwili trafiamy na następnego mieszkania ścianki. Murena groźne wyglądała w swojej grocie
GOLDEN napisał(a):Jestem juz na bieżąco.
Sporo "nurów" daliście jak mnie przez chwilę nie było.
Morene..... tylko w takiej formie wolę ogladać.
mervik napisał(a):...TO TA ...poznaję ją po pysku
..to on skusiła się na filecika w Św. Niedzieli ...wiła się na wędce ...aż strach
....a jak otwierała pysk żeby kąsnąć
Rafał78 napisał(a):Ściana śpiącego Łukasza robi wrażenie...i te żyjątka,roślinki,murena ...duża była
40 m pod wodą dla mnie to jakiś kosmos
Roxi napisał(a):Jak nic ta sama
Mureny nie otwierają pyska żeby kąsać, one się tak wentylują , ale fakt jest taki że potrafią zaatakować. Ta którą widzieliśmy była malutka, coś w rozmiarze tej złapanej na filecika, ale jak taka ogromna cholera ze ściany wygląda to strach podpływać
Roxi napisał(a):Na kolejne nurkowanie zapraszam do następnego odcinka
Powrót do Nasze relacje z podróży