Właśnie nadrobiłam zaległości i czekam na ciąg dalszy Waszych wojaży
p.s. gratulacje dla szaranika, wiem jak to jest jechać z pontonem i silnikiem, chociaż nasz jest dużo mniejszy 5 KM, a do tego czasami z 4 osobami na pokładzie...
.png)
.png)
majeczka napisał(a)::D Roxi, super relacja i świetne zdjęcia, już piąty dzień pontonowego rajdu za Wami, a ja dzisiaj dopiero tu dotarłam...
Właśnie nadrobiłam zaległości i czekam na ciąg dalszy Waszych wojaży![]()
p.s. gratulacje dla szaranika, wiem jak to jest jechać z pontonem i silnikiem, chociaż nasz jest dużo mniejszy 5 KM, a do tego czasami z 4 osobami na pokładzie...
luks napisał(a):Roxi co taki długi przestój??? Wyjazd z własnym pontonem super sprawa
.png)

.png)
Roxi napisał(a):Fakt, tempo relacji trochę spadło, ale to przez to że codzienne tempo planów i obowiązków się podniosło
Myślę, że dziś wieczorkiem pojawi się kilka nurkowych zdjęć... w sumie to nuda, bo wszystkie z jaskiń i grot
.png)
beagm napisał(a):Hejka, super relacja. Muszę ją tylko ukryć przed mężem, bo musiałabym od razu uwzględniać zakup gumiaka na przyszły rok
gosik 84 napisał(a):A ja się cieszę, że zrobił się lekki przestój w relacji, bo nie było mnie tydzień na forum i dzięki temu nie miałam bardzo dużo zaległości, ale już wszystko nadrobione
I teraz czekam już na ciąg dalszy Waszych przygód
mutiaq napisał(a):Cieszę się, że tu trafiłam, choć ostatnio coraz mniej czasu, ale tej relacji odmówić sobie nie mogłam, szczególnie, że sama mam patent nurasa....
mutiaq napisał(a):My w tym roku nie pojedziemy do Chorwacji niestety, może uda się w przyszłym, w powiększonym składzie...![]()
![]()
kroj napisał(a):Dawaj, dawaj, bardzo lubimy tak nudzić się...![]()
.png)

.png)
.png)
tomekkulach napisał(a):Jestem zachwycony i oczarowany
dawaj,dawaj więcej zdjęć![]()
Lednice napisał(a):Rewelacyjne fotki
majeczka napisał(a):...Roxi, fantastyczne fotki nie wspomnę już o wrażeniach
Eunike1984 napisał(a):Też powiedziałam "ŁAAAAAŁ", jak oglądałam Wasze fotki
Kryniu napisał(a):Powiem szczerze że fotki pierwsza klasa. Już sobie wyobrażam jak tam jest na żywo. Jaki macie aparat ?
Powrót do Nasze relacje z podróży