Cześć. Moje numerki są z folii plandekowej. Zamawiałem je na Ciołka Wa-wa, cena za komplecik ok 30pln. Mają ponad rok ponton zwijam i rozwijam dość często,trzy tygodnie w Chorwackim słoneczku i jest super.
Pzd be-ja
be-ja napisał(a):Cześć. Moje numerki są z folii plandekowej. Zamawiałem je na Ciołka Wa-wa, cena za komplecik ok 30pln. Mają ponad rok ponton zwijam i rozwijam dość często,trzy tygodnie w Chorwackim słoneczku i jest super.
Pzd be-ja
be-ja napisał(a):Przy pływaniu z większą ilością szpeju
be-ja napisał(a):rozblokowanie Yam 9,9 na 15 (czterosuw)
be-ja napisał(a):Cześć. Moje numerki są z folii plandekowej. Zamawiałem je na Ciołka Wa-wa, cena za komplecik ok 30pln. Mają ponad rok ponton zwijam i rozwijam dość często,trzy tygodnie w Chorwackim słoneczku i jest super.
Pzd be-ja
shadow1966 napisał(a):Witam
Mam wydawało by się banalne pytanie.
Jak skutecznie namalować, nalepić, cokolwiek...numer rejestracyjny na świeżo zarejestrowanym pontonie marki E&T Marine 380 wykonanym z PVC&HYPALON???
A moze nie powinienem go wogole rejestrowć, pomieważ 20 KM to mniej niż 15 kW wymagane przepisami? a moze się mylę?
Proszę o odpowiedz, czy muszę mieć OC, jeśli tak to wykupić je w kraju czy w Chorwacji?
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...