No wiecie dziewczyny - trzeba znać swoje miejsce
Poza tym łańcuch mam krótki
Uściski
darek1 napisał(a):Koleżanka Sthriga to ma dar do kuchni. Pewnie w garmażeri pracuje. Nieżle, nieżle - gratuluję pomysłu.
termondar napisał(a):Wygląda ekstra, a jak smakuje? Muszę kiedyś spróbować i namówić żonę żeby mi to przyżadziła!
shtriga napisał(a):termondar napisał(a):Wygląda ekstra, a jak smakuje? Muszę kiedyś spróbować i namówić żonę żeby mi to przyżadziła!
To nie namawiaj żony, tylko sam to zrób dla niej np. z okazji jutrzejszego piątku, ale pojutrzejszej soboty
To bardzo proste i ładne - same oczy jedzą
A smakuje też ciekawie - bo krewetki po tej kąpieli w limonce lekko kaskowate, ale sezam dodaje takiego swojego uroku i zapachu.
A ten sos miodowo-sojowy też jest po swojemu egzotyczny - trochę słony, trochę słodki, rozmaryn gdzieś tam jakiś taki zapach lasu przynosi (ja mam takie dziwne wrażenia smakowo-zapachowe - wieeem...)
Jeśli ktoś lubi tylko tradycyjne polskie jedzenie, to mogą to być dla niego dość obce smaki nie do przejścia ale każdemu, kto lubi ekperymenty - serdecznie polecam
JacYamaha napisał(a):termondar napisał(a):Arek napisał(a):Apetyczne
Jacku, dzień bezmięsny był w poniedziałek
Arku, od wieków był i nadal dla wielu jest piątek, poniedziałek tylko za komuny.
Za komuny to bezmięsny był cały tydzień...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne