Grzegorz Ćwik napisał(a):Dzięki Januszu za szybką odpowiedz, ale tym razem nie jest ona trafna.
To nie jest bambus i nie ma nic z nim wspólnego.
Pytanie nadal aktualne. Pozdrawiam.
Trzcina cukrowa, z której wyciska sok.
Pozdrawiam
Rafał
asikx napisał(a):Grzegorz Ćwik napisał(a):Dzięki Januszu za szybką odpowiedz, ale tym razem nie jest ona trafna.
To nie jest bambus i nie ma nic z nim wspólnego.
Pytanie nadal aktualne. Pozdrawiam.
Trzcina cukrowa, z której wyciska sok.
Pozdrawiam
Rafał
yskyerka napisał(a):Wczoraj wpadli do nas znajomi. Marzy im się Chorwacja więc do raczenia ich zdjęciami i filmami dorzuciliśmy rakiję i winko i wiecie co.....tutaj już tak nie smakuje
AnetaA napisał(a):I zasadniczo,Grzegorzu pewnie i super smakuje-zrobię na pewno,tylko będzie zapewne problem ze świeżym szpinakiem-ostatnio nigdzie nie znalazłam,ale z mrożonym nierozciapcianym też powinno się udać.
AnetaA napisał(a):I zasadniczo,Grzegorzu pewnie i super smakuje-zrobię na pewno,tylko będzie zapewne problem ze świeżym szpinakiem-ostatnio nigdzie nie znalazłam,ale z mrożonym nierozciapcianym też powinno się udać.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne