FUX napisał(a):Coś bliżej na temat tego ceramicznego noża proszę...
JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Coś bliżej na temat tego ceramicznego noża proszę...
Jest to zestaw 6 noży do krojenia warzyw,mięsa,pieczywa i trzech mniejszych różnej wielkości przez pierwsze trzy tygodnie użytkowania miałem problemy w pracy przy obsłudze klawiatury i myszki przez pocięte i pozaklejane plasterkami palce wszystko już w porządku...trening czyni mistrza
Niedzwiad napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Coś bliżej na temat tego ceramicznego noża proszę...
Jest to zestaw 6 noży do krojenia warzyw,mięsa,pieczywa i trzech mniejszych różnej wielkości przez pierwsze trzy tygodnie użytkowania miałem problemy w pracy przy obsłudze klawiatury i myszki przez pocięte i pozaklejane plasterkami palce wszystko już w porządku...trening czyni mistrza
A same noże jak oceniasz w porównaniu do poprzednich , zwykłych? I ile kosztują? Warto? Jest różnica? Pomagają w kuchni? Lubisz je?
Niedzwiad napisał(a):syllwia82 napisał(a):gulasz ... ale tu chodzi przede wszystkim o dzieci... (7,9 i 12 lat)...
Ale jaki gulasz? Warzywny? Jak tam mięsko drogie i się nie opyla
syllwia82 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):syllwia82 napisał(a):gulasz ... ale tu chodzi przede wszystkim o dzieci... (7,9 i 12 lat)...
Ale jaki gulasz? Warzywny? Jak tam mięsko drogie i się nie opyla
Normalny z mieskiem:)... A miesko mam juz zawekowane,,,taka podstawa gulaszu:)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne