darek1 napisał(a):Za 9 zł to kupisz mielone ze słoniny i namiastki mięsa. Komu te bajery wciskasz.
Ta i polędwicę za 15zł z demobilu chyba
be-ja napisał(a):dark1 przecież Kol piotrulex jasno napisał że z łopatki promocyjnej, i taka jest cena nawet na bazarze z prywatnego uboju.
Pzd be-ja
darek1 napisał(a):Za 9 zł to kupisz mielone ze słoniny i namiastki mięsa. Komu te bajery wciskasz.
syllwia82 napisał(a):darek1 napisał(a):Za 9 zł to kupisz mielone ze słoniny i namiastki mięsa. Komu te bajery wciskasz.
Koledze chodziło o to, że kupuje na promocji łopatkę (całą) a potem sam mieli....
Ehhh, i szkoda, że czasy jak żywiec był po 3,5 już mineły... jeszcze kilka lat wstecz jak się kupiło świenke za 500 zł to było mięska na ponad pół roku....
darek1 napisał(a):Obiadek w Csorne - półmetek w drodze do Chorwacji
http://www.sarkanyetterem.com/wp-conten ... Polish.pdf
Magyarország / Hungary
Csorna
Bartok B. Utca 69
Tel: 06 96/262-074 / 0036-96/262-074
E-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Niedzwiad napisał(a):syllwia82 napisał(a):darek1 napisał(a):Za 9 zł to kupisz mielone ze słoniny i namiastki mięsa. Komu te bajery wciskasz.
Koledze chodziło o to, że kupuje na promocji łopatkę (całą) a potem sam mieli....
Ehhh, i szkoda, że czasy jak żywiec był po 3,5 już mineły... jeszcze kilka lat wstecz jak się kupiło świenke za 500 zł to było mięska na ponad pół roku....
U nas dla ziomali , świnek jest po 4zł za kg plus 50pln bicie popytaj może ktoś ma w znajomych , znajomych którzy taniej sprzedają świnki które nie śmierdzą. Tak mi kol.z pracy mówił a bierze od dwóch lat ze sprawdzonego żródła pod Nowym dworem maz.
syllwia82 napisał(a):po 4 zł to też bym sie nie zastanawiala nawet jakby miala miec 200 kg ( bo i takie brałam, a miesko bylo miekkie i nie przerosniete tluszczem)
syllwia82 napisał(a):eeeee mi to zawsze migiem idzie (troszke mąż pomoze), zaczyna sie oczywiscie od swiezonki:), kwestia wprawy:)
syllwia82 napisał(a):dokladnie z duza iloscia cebulki... dlatego mnie smieszy jak w barach sprzedaja swiezonki... Ale konczymy ten temat bo glodna sie robie a tu na Chorwacje placki ziemniaczane z knorra czekaja zapakowane.. ehhhhh
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne