JackDaniels;) napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Osoby zainteresowane zobaczeniem jak mi wyszła peka, zapraszam do mojego tematu: Wędzenie, grillowanie....
już się teleportuję
Daj no lynka jakiegoś bo teleportować się nie nauczyłem jeszcze
Niedzwiad napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Osoby zainteresowane zobaczeniem jak mi wyszła peka, zapraszam do mojego tematu: Wędzenie, grillowanie....
już się teleportuję
Daj no lynka jakiegoś bo teleportować się nie nauczyłem jeszcze
Niedzwiad napisał(a):oooooosz Ty
Dziś kurczak z kurkami a Ty mi tu chętkę robisz tym co najlepsze hehehheheh...
<mniami>
Ale do piątku nic z tego. Mam zakaz robienia krewet do odwołania.
Wyjątkiem są piątki gdzie mogę je wcinać aż padnę. No nic jeszcze 4 dni
FUX napisał(a):Pod warunkiem, że parówka jest wyprodukowana na recepturze sprzed 1990 roku.
70% II-ki wołowej, 30% tłuszczu, 20l wody.
Reszta to szajs...
JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Pod warunkiem, że parówka jest wyprodukowana na recepturze sprzed 1990 roku.
70% II-ki wołowej, 30% tłuszczu, 20l wody.
Reszta to szajs...
Parówki Tarczyński 97% mięsa z szynki 27 zł za kilogram pychota a nie jakiś tam świński mix
JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Pod warunkiem, że parówka jest wyprodukowana na recepturze sprzed 1990 roku.
70% II-ki wołowej, 30% tłuszczu, 20l wody.
Reszta to szajs...
Parówki Tarczyński 97% mięsa z szynki 27 zł za kilogram pychota a nie jakiś tam świński mix
FUX napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Pod warunkiem, że parówka jest wyprodukowana na recepturze sprzed 1990 roku.
70% II-ki wołowej, 30% tłuszczu, 20l wody.
Reszta to szajs...
Parówki Tarczyński 97% mięsa z szynki 27 zł za kilogram pychota a nie jakiś tam świński mix
Piszesz, co wiesz; nie wiesz, co piszesz...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne