Czy Ty Macieju czasem nie pominąłeś się z powołaniem. Rzuć dotychczasową pracę i zajmij się robieniem Peki na skalę Mazur.
Gdzie kupiłeś naczynie do Peki.
Następne osoby, które winne zarzucić wykonywany zawód to Grzegorz Ćwik i Jack Daniels.
Dziadek Maciek napisał(a):Mam tę pekę już kilka lat, przywieziona z Cro. Miałem też propozycję sprzedawania w PL, ale drogo wychodziła.
Z tą zmianą zawodu to ... powoli dokonuje się zmiana, już trudniej u mnie kupić "byle bagażnik", a wędzarnie mam w sporym wyborze. Kociołki, garnki rzymskie...
darek1 napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Mam tę pekę już kilka lat, przywieziona z Cro. Miałem też propozycję sprzedawania w PL, ale drogo wychodziła.
Z tą zmianą zawodu to ... powoli dokonuje się zmiana, już trudniej u mnie kupić "byle bagażnik", a wędzarnie mam w sporym wyborze. Kociołki, garnki rzymskie...
ty
Zastanawiam się. Bagażniki zapewne młodzi użytkownicy aut kupują u Ciebie ale czy ten drugi asortyment czy kociołki itp. schodzą
darek1 napisał(a):Nie powiem. Porządna wędzarnia. Czy komora wędzarni nie winna być większa. W zimę trzeba będzie ją mocno wygrzać - o ile dobrze pamiętam tak mówił Maciej. Ma to wpływ na jakość wędzonych potraw.
JackDaniels;) napisał(a):Pseudo drobiowa peka po Polsku z piekarnika
[
JackDaniels;) napisał(a):Makaron? jak by go tu nazwać ??? szybko,tanio,smacznie wersja robiona dla mojej Pani domu która nie na widzi owoców morza,ja bym dorzucił...krewetki?
z papryczek pousuwałem wszystkie nasiona żeby domownikom mordek nie powykrzywiało
troszkę świeżego zioła
podsmażamy na masełku czosnkowym
na koniec posypujemy startym parmezanem
smaczności