Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomozecie?

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jola.Z
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola.Z » 29.02.2004 19:45

reCk napisał(a):Wlasnie kurcze ponoc cieplo, cenny atrakcyjne, ale brak srodziemnomorskiego klimatu :(
Nie wiem czy mnie stac na Chorwacje, ja drobny studet moze uskrobie 7tys. nadwi osoby tylko dylemat czy z wyzeczeniami w Chorwacji, czy na pelnych obrotach w Bulgarii? :?
ps. je...ć polskich politykow :evil: i euro :D

To zależy na jaki standard chcesz sobie pozwolić. Ja z mężem jeździmy do Chorwacji od czterech lat i 3-tys.na 14 dni nam wystarczają. Nie jadamy w knajpach codziennie, ale nie odmawiamy sobie raczej niczego.
Nie wliczam w to kosztów podróży, a kwaterujemy się na kempingu, choć powiem Ci, że apartamenty można również wyrwać dosyć tanio. I nie zastanawiaj się co wybrać, Chorwacja to piękny kraj będziecie zadowoleni.
reCk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) reCk » 10.03.2004 13:53

Dziekuje wszystkim za pomoc
Jedziemy do Chorwacji... 8)
pozdrawiam
Lastovo
Croentuzjasta
A ja polecam...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 10.03.2004 14:05

A ja polecam Wam Rovinj i Hvar - to przepiękne miasta i dobre, jeśli szukacie możliwości rozrywki (czyli barów i dyskotek).

Pozdrawiam
Krzysztof
www.lastovo.prv.pl - wyspa Dalmacji, gdzie nie ma żadnej dyskoteki :-)
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 10.03.2004 14:57

polecam tez goraco Trogir superr miasteczko :)
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 10.03.2004 21:52

poslecam ci recku Novi Vinodolski Hotel Lisajn i Primosten Hotel Zora,maja dyskoteki co prawda nie calonocne ,ale mozecie sie potem przenieść do kafejek w centrum,super jest Primosten !
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 11.03.2004 08:22

reCk napisał(a):Wlasnie kurcze ponoc cieplo, cenny atrakcyjne, ale brak srodziemnomorskiego klimatu :(
Nie wiem czy mnie stac na Chorwacje, ja drobny studet moze uskrobie 7tys. nadwi osoby tylko dylemat czy z wyzeczeniami w Chorwacji, czy na pelnych obrotach w Bulgarii? :?
ps. je...ć polskich politykow :evil: i euro :D

.... 7 tys..... ja sie wybieram do Chorwacji i zapewniam Cię, że nei biorę takiej kwoty bo jej mieć nie będę.... I nie sądze aby była konieczna. Co prawda jadę na kemping i z własnym jedzonkiem ale 7 tyś to jest kwota która pozwoli Ci na miłe spędzenie czasu zapewniam!
reCk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) reCk » 18.03.2004 11:23

Wiesz ally czytajac forum juz nie wiem co sobie myslec, moii znajomi jezdza do Chorwacji i twierdza ze biorac 2 tys. na osobe i troszke jedzenia moze sie spokojnie pobawic sie i odpoczac...
Moja dzieczyna chce koniecznie zeby pyly palmy :D ... Czy wyatepuja one tez w polnocnej Chorwacji czy trzeba jechac daleko na poludnie?
pozdrawiam wszystkich i dziekuje za wasze opinie
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 18.03.2004 14:51

Palmy na północy.... chyba w palmiarni... ale bez jaj.
Na południu jest ich bez liku ,czym dalej tym więcej.
Jeśli dysponujesz kwotą o jakiej piszesz i to na dwie osoby ,może nie będziesz rozbijał się w hotelach ,ale możesz spędzić naprawdę niezapomniane wakacje.
Pozdrawiam. :arrow:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 18.03.2004 15:17

2 tauzeny na osobe :) spoko starczy wystarczy na spokojne odpoczywanie ...w cieniu palm bo na pewno je spotkasz nawet w samym centrum miasteczka KRK a jest na polnocy :)) pozdrawiam i uwazaj na spadajace kokosy :)
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 18.03.2004 16:44

22 lata + D Z I E W CZ Y N A + 7 tys + HR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to nie będziesz się nudził............................... :oops:

P.S.
A palmy to są tam wszędzie ale wątpię czy je dostrzeżesz...
:lol:
reCk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) reCk » 19.03.2004 15:31

:lol: spokojna glowa
Mam jeszcze jedna pytanie dotyczace Hvaru - czy naprawde jest tak drogo? Sa na tym forum opinie ze cenny sa dwa razy wyzsze niz w innych czesciach Chorwacji - czy to jest realne?
Musze wszystko sobie poukladac bo to sa moje pierwsze wakacje samochodem zagranica, a mlody szczaw jeszcze jestem.. hehe
pozdrawiam
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 19.03.2004 16:19

Żeby nie wiem jak drogo było to i tak Ci ta suma (7 tyś.) wystarczy na spędzenie naprawdę wspaniałych wakacji, które mam nadzieję będziesz długo pamiętał.
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 22.03.2004 11:48

Jesli szukasz tanszych miejsc odpoczynku to udaj sie bardziej na poludnie w okolice Dubrownika .Ja juz od kilku lat odbywam mniej wiecej taka trase : na poczatek smigam na wyspe KRK ( drogo ze wzgledu na mase turystow z wloch i niemiec ) odpoczne jakies 3 -4 dni pokaze swojej ferajnie kilka ciekawych miejsc potem zwijamy manatki i smigamy na poludnie ( po drodze zawijamy do Splitu na zakupy :) -to dla piekniejszej czesci naszej ekipy hahah -obowiazkowo Trogir z imprezami i dyskotekami a potem juz tylko Orasiac (kamp Pecia i oczywiscie Dubrownik ) jak masz jakies pytania i watpliwosci to pisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl chetnie pomoge
arci59
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) arci59 » 22.03.2004 13:07

mam takie pytanko : ile wziąść kasy dla 4-osób na okres 10 dni i jeszcze jedno czy w chorwacji trzeba być w sobotę żeby znależć nocleg czy mozna obojętnie w jaki dzień tylko żeby około 12?
Fender
Croentuzjasta
Baśka/Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 22.03.2004 13:09

Byłem w tej pięknej miejscowości,warto to zobaczyć. 8O
Atrakcyjnie położona miejscowość z wieloma atrakcjami i nie tak bardzo daleko na pierwszy raz.Świetna promenada z kafejkami nad samym morzem i mimo gwaru,bo sporo turystów,jednak czuliśmy się z rodzinką wyśmienicie.
To dla mnie też był pierwszy wyjazd do Chorwacji dlatego wybrałem Baśke bo z Poznania to i tak 1500 km.
Przejedziesz Polskę to wjedziesz w inny świat,świetne autostrady bardzo dobrze oznakowane,napewno nie zabładzicie :) :) :)
Drugim atutem Baśki była plaża !!!! Łagodna,żwirowa,piaszczyste dno,bez jeżowców.
Moja żonka nie pływa jak Otylja Jędrzejczak dlatego wybrałem to miejsce aby ona i dzieciaki były szczęśliwe.
Nie jest tak bardzo drogo jak mówią,ale sporo niemców i austriaków,ale także i naszych ziomali.

Jak dziewczyna lubi plażować i nocne życie wieczorkiem to Baśka jest O.K
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone