Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pomóżcie znależć tą piosenkę

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Maja3009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maja3009 » 23.02.2009 11:52

witam wszystkich. Byłam w Chorwacji ostatnio w roku 2005 i wtedy to wpadła całej naszej paczce w ucho ta piosenka.

Niestety do tej pory nie wiem kto ją śpiewa ani co to właściwie jest. Mam tylko w swoim archiwum domowym ten kawałek a chciałabym zrobić znajomym niespodziankę i puścić im całość.Fajnie byłoby powspominać.
Może ktoś wie co to? :?: :?: :?:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 23.02.2009 11:57

Witam.
Jak zajrzy tutaj Pan Janusz znalezienie informacji na temat tej piosenki to podejrzewam dla niego pestka.
Pozdrawiam. :D :D :D
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 23.02.2009 12:09

Czyżby to to: :D :D :D

Klapa Maslina - Da te mogu pismom zvati

Jeśli potrzebujesz mp3 to musiałabym poszukać, ale pewnie ktoś się szybciej znajdzie i wyśle Ci na maila - tylko go podaj :D

Pozdrawiam :D

Aha - A jakbys chciała jeszcze bardziej zaskoczyć przyjaciół, to TUTAJ masz tekst i tłumaczenie.
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 23.02.2009 12:43

shtriga napisał(a):Czyżby to to: :D :D :D

Klapa Maslina - Da te mogu pismom zvati

Jeśli potrzebujesz mp3 to musiałabym poszukać, ale pewnie ktoś się szybciej znajdzie i wyśle Ci na maila - tylko go podaj :D

Pozdrawiam :D

Aha - A jakbys chciała jeszcze bardziej zaskoczyć przyjaciół, to TUTAJ masz tekst i tłumaczenie.

tak tak klapa Maslina :) , aczkolwiek ja wole wykonanie Mladena Grdovica
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.02.2009 13:07

ancia napisał(a):Witam.
Jak zajrzy tutaj Pan Janusz znalezienie informacji na temat tej piosenki to podejrzewam dla niego pestka.

shtriga wcześniej tu zajrzała a po niej adam11 i wszystko jasne :lol:

Piosenkę "Da te mogu pismom zvati" śpiewa kilka Klap i kilku wykonawców.

Klapa Maslina - Da te mogu pimom zvati (mp3)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 23.02.2009 13:57

Janusz Bajcer napisał(a):
ancia napisał(a):Witam.

shtriga wcześniej tu zajrzała a po niej adam11 i wszystko jasne :lol:

Piosenkę "Da te mogu pismom zvati" śpiewa kilka Klap i kilku wykonawców.

Klapa Maslina - Da te mogu pimom zvati (mp3)

nie tylko dorosłych wykonawców Janusz;))

Maja3009
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maja3009 » 23.02.2009 14:41

wow widzę ,że nie było problemu z tą moją piosenką.Dziękuję za tak szybką reakcję. może ktoś wie gdzie mogę posłuchać wersji
Mladen Grdovic - Da te mogu pismom zvati
bo piosenka to jest ta której szukałam ale wersja była troszkę inna.a za te dzieci dziękuje --fajne--widać że pioseneczka bardzo jest u nich znana
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 23.02.2009 15:43

Maja3009 napisał(a):wow widzę ,że nie było problemu z tą moją piosenką.Dziękuję za tak szybką reakcję. może ktoś wie gdzie mogę posłuchać wersji
Mladen Grdovic - Da te mogu pismom zvati
bo piosenka to jest ta której szukałam ale wersja była troszkę inna.a za te dzieci dziękuje --fajne--widać że pioseneczka bardzo jest u nich znana

Proszę :)

http://www.speedyshare.com/588917334.html

Mladen - Da te mogu pismom zvati ;) , ja umieściłem , ty sobie pobierz:)) :D

Powrót do Kultura chorwacka

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone