dallas napisał(a):No nie zaproszą ,bo facet nie w miom wieku ,ale jak znajdę ,,męża '' to poinformuje
Janka napisał(a):Chorwat-Vjeko, którego poznalismy tego lata w Crikvenicy( tam mieszka). Chciałby poznać miłą Polkę - twierdzi, że Polki to najpiękniejsze i najmilsze kobiety na świecie, a nie ma możliwości sam napisać na tym forum- nie zna języka polskiego.
Janka napisał(a):Prosił mnie , żebym wspomniała o nim ( o stronie miłosników Chorwacji dowiedział sie ode mnie).
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ja powiem krótko:
Niech żyje przyjaźń polsko - chorwacka!
Niech żyją związki chorwacko - polskie!
niezawodny napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ja powiem krótko:
I chorwacki Don Juan też... W końcu krew to nie woda a ciału też coś się należy...
Skoro można było poświęcić się "intelektualiście" z Kamerunu to tym bardziej warto "chorwackiemu bratu" Ale tym razem doradzam zastosować coś z lateksu... Pro publico bono....
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):niezawodny napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ja powiem krótko:
I chorwacki Don Juan też... W końcu krew to nie woda a ciału też coś się należy...
Skoro można było poświęcić się "intelektualiście" z Kamerunu to tym bardziej warto "chorwackiemu bratu" Ale tym razem doradzam zastosować coś z lateksu... Pro publico bono....
Chciałabym powiedzieć, że nie wszyscy Chorwaci to bezwzględni podrywacze!
Może rzeczywiście wielu ma taki ich obraz. Ale to stereotyp i jak każdy stereotyp czy uogólnie jest krzywdzący.
Myślę, że znjadzie się nie jedna forumowiczka, która mnie poprze!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko