Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomóżcie przesympatycznemu Chorwatowi

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janka » 23.10.2006 00:12

Nie wiem, czy mogę liczyć na Waszą pomoc - w zasadzie nie ja :), a przesympatyczny ( i przystojny :) ) Chorwat-Vjeko, którego poznalismy tego lata w Crikvenicy( tam mieszka). Chciałby poznać miłą Polkę - twierdzi, że Polki to najpiękniejsze i najmilsze kobiety na świecie, a nie ma możliwości sam napisać na tym forum- nie zna języka polskiego. Prosił mnie , żebym wspomniała o nim ( o stronie miłosników Chorwacji dowiedział sie ode mnie). Vjeko ma 45 lat (nie wygląda na tyle :D ) i jest kawalerem. Miał kilka lat temu dziewczynę -Polkę, ale chyba coś nie wyszło :( Interesuje się muzyką- gra na kilku instrumentach :D i sportem. Lubi podróże. Może korespondować w języku angielskim,np. skype. Może znajdzie się jakaś miła, samotna Polka, która byłaby zainteresowana poznaniem miłego , samotnego i sympatycznego Chorwata?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2006 14:53

Po przeczytaniu tytułu posta myślałem, że auto mu sie zepsuło koło np. Wrocka i trzeba go holować.....a tu taki tekst 8O ... mam sąsiadkę - singielkę, ale chyba będzie ciut za stara .... :cry:
fllower
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fllower » 23.10.2006 18:31

Okrutny jesteś :wink:
Czy nie byłoby fajnie, gdyby tak za pośrednictwem forum tworzyły się sympatie i związki :-) (te pierwsze to na pewno powstają i zauważy to każdy kto często tutaj zagląda, a w te drugie trochę trudno mi uwierzyć, ale trzymam kciuki za każdego kogo zainteresuje powyższa wiadomość) :-)
Fluktus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fluktus » 23.10.2006 21:18

Heehe gdzieś tu była chętna kobitka zdaje się że tu
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=13817 :D
Janka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janka » 23.10.2006 21:22

Dzięki- juz działam! :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.10.2006 21:51

Janka napisał(a):Dzięki- juz działam! :lol:

A na wesele zaproszą :?:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 25.10.2006 09:49

No nie zaproszą ,bo facet nie w miom wieku ,ale jak znajdę ,,męża '' :wink: to poinformuje
ramka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 01.03.2007 01:29

dallas napisał(a):No nie zaproszą ,bo facet nie w miom wieku ,ale jak znajdę ,,męża '' :wink: to poinformuje

ale mi sie micha ucieszyla jak to przeczytalam :) milo by bylo :):)

a moj nie-Chorwat(-niestety) polecial dzisiaj do Irlandii. ja tam bym wolala do HR ale to tak daleko. no i co ja zrobic mam... :la: ech z tymi chlopami!
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 01.03.2007 08:15

Zaklepuje miejsce na weselu oraz oprawe fotograficzną !! :):):):)

Pozdrawiam i miłego polowania (upsss) szukania dziewuchy z Polski :):):):):)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.03.2007 08:30

Kuna ....... pomóżcie potrzebującym. Rozglądnąć się po okolicy, po bloku, na osiedlu i we wsi. Musi taka być. !!!! Ale by było, dwoje szczęsliwych ludzi związało by się i to wszystko, przy jakimś tam udziale forum CRO.
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 01.03.2007 11:23

Janka napisał(a):Chorwat-Vjeko, którego poznalismy tego lata w Crikvenicy( tam mieszka). Chciałby poznać miłą Polkę - twierdzi, że Polki to najpiękniejsze i najmilsze kobiety na świecie, a nie ma możliwości sam napisać na tym forum- nie zna języka polskiego.

Zachciało mu się pobaraszkować z Polkami... :lol: Żadna nowość... :wink:

Janka napisał(a):Prosił mnie , żebym wspomniała o nim ( o stronie miłosników Chorwacji dowiedział sie ode mnie).

Później pokażą nas w TV i powiedzą: "to oni skojarzyli tą Polkę z tym Chorwatem" :wink: :lol: CBA aresztuje CRO-serwer a my zostaniemy uznani za sutenerów... :lol:
Bo pół biedy jak HR-gościu tylko lubi połączyć przyjemne z pożytecznym. A co jeśli to jakiś Hannibal Lekter... :lol:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.03.2007 12:39

Ja powiem krótko:
Niech żyje przyjaźń polsko - chorwacka!
Niech żyją związki chorwacko - polskie! :D
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 01.03.2007 15:56

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ja powiem krótko:

I chorwacki Don Juan też... :lol: W końcu krew to nie woda a ciału też coś się należy... :lol:
Skoro można było poświęcić się "intelektualiście" z Kamerunu to tym bardziej warto "chorwackiemu bratu" :wink: Ale tym razem doradzam dopuścić coś z lateksu... :P
Pro publico bono....
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.03.2007 16:02

niezawodny napisał(a):

I chorwacki Don Juan też... :lol: W końcu krew to nie woda a ciału też coś się należy... :lol:
Skoro można było poświęcić się "intelektualiście" z Kamerunu to tym bardziej warto "chorwackiemu bratu" :wink: Ale tym razem doradzam zastosować coś z lateksu... :P Pro publico bono....

Chciałabym powiedzieć, że nie wszyscy Chorwaci to bezwzględni podrywacze!
Może rzeczywiście wielu ma taki ich obraz. Ale to stereotyp i jak każdy stereotyp czy uogólnie jest krzywdzący.
Myślę, że znjadzie się niejedna forumowiczka, która mnie poprze!
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 01.03.2007 16:04

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
niezawodny napisał(a):

Skoro można było poświęcić się "intelektualiście" z Kamerunu to tym bardziej warto "chorwackiemu bratu" :wink: Ale tym razem doradzam zastosować coś z lateksu... :P Pro publico bono....

Chciałabym powiedzieć, że nie wszyscy Chorwaci to bezwzględni podrywacze!
Może rzeczywiście wielu ma taki ich obraz. Ale to stereotyp i jak każdy stereotyp czy uogólnie jest krzywdzący.
Myślę, że znjadzie się nie jedna forumowiczka, która mnie poprze!

Wiesz Katarzyno - nie każdy Kameruńczyk jest intelektualstą a nie każdy kameruński intelektualista jest bezwzględnym podrywaczem. Nie w tym rzecz... :wink:
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone