Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pomóżcie!!! prosze!!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ramka
pomóżcie!!! prosze!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 16.06.2003 17:51

zdaje 1 lipca 2003 r na filologie slowianska, profil serbsko- chorwacki. na egzaminie oprocz j polskiego i angielskiego bede miala zainteresowanie kultura narodu, czyli Serbii i Chorwacji. bede wdzieczna za wszelskie wiadomoscio sztuce, malarstwie, zabytkach, jakis ksiazkach, w ktorych moglabym cos znalezc, stronach internetowych itp. bardzo prosze bo od tego zalezy moja przyszlosc a Chowacje kocham i nigdy nie przestane, i bede sie starac chocby nie wiem co zamieszkac tam. tyle tylko ze najpierw chce skonczyc te studia ( w ogole dostac sie na nie). pomóżcie!!!!!
ramka
aha! ijescze cos :))

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 16.06.2003 17:53

prosze o odpowiedzi, jakiekolwiek!!!, na moj e mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pipi
Odkrywca
czesc

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pipi » 16.06.2003 19:18

Czesc !!
Proponuję na początek :
1 ) Rapacka " Leksykon tradycjii chorwackiej "
2 ) Felczak, Wasilewski " Historia Jugosławii"
3 ) Podhorodecki " Jugosławia"
4 ) Mole " Sztuka Słowian Południowych "
5 ) Barac " Dzieje literatur narodów Jugosławii"
Proponuję również przeczytać parę przewodników, w których naprawde można znaleźć mnóstwo inf. na temat historii oraz kultury i sztuki !!!
Pipi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pipi » 16.06.2003 19:30

Zajrzyj również tutaj !!
www.wiem.onet.pl/wiem/00e4ff.html

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

pomóżcie!!! prosze!!!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone