Polecam wyspe Brijuni.
http://www.brijuni.hr/en/Home.aspx?PageID=1
wycieczki na całe Istre autobusem(max. 60km)
wycieczka z Puli do Venecji wodolotem(1 dzien)
pozdrawiam
Leszek Skupin napisał(a):assia i norbert napisał(a):...Jak to piotrulex powiedział można się jedynie zarazić chorobą która nazywa się "crochoroba" ona raczej nie przechodzi, ale nie jest też groźna
Pozdrawiam
Jak to nie jest groźna Na jej leczenie wydaje się rocznie ok 4000 PLNów rocznie a wyleczyć się nie idzie
Torinka napisał(a):Witam!!! Właśnie wróciłam z TARGÓW TURYSTYCZNYCH w Katowicach, było wiele ofert wycieczek z całej europy i nie tylko. Ja jednak nie zdradziłam Cro .Tylko teraz nie wiem Hvar czyli Stari Grad (hotel Arkada) albo Vrboska, czy wyspa Pag. Szukamy romantycznego spokojnego miejsca, przyrody i plaży, która może byc oddalano od hotelu (lubimy spacerować) byle nie za daleko. Czytałam, że w Arkadzie plaży w zasadzie w ogóle nie ma, a basenu nie uznaje.POZDROWISKA
Torinka napisał(a):Ślub w tym roku, dokładnie 30 czerwca, więc propozycje pozostaną te same .Podróż zaraz po ślubie, no może kilka dni po. Musimy wrócić do 20 lipca, bo 23 one way ticket, czyli Irlandia wita We wrześniu na pewno Chorwacja jest mniej zaludniona, ale niestety nie ma szans na urlop....Pozdrawiam
Torinka napisał(a):DECYZJA PODJĘTA!!!!!
Wyspa Hvar-Stari Grad, na miejscu rowerki i Vrboska, Żukowa,....i inne piękne miejsca. Mam nadzieję, że będziemy zachwycenia tak jak Asia i Norbert. A po powrocie umieścimy jakieś fotki... Pozdrawiam!!!!