Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomózcie mi wybrac podróż poślubną!!!!!!!!!!

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 27.03.2007 13:54

Polecam wyspe Brijuni.
http://www.brijuni.hr/en/Home.aspx?PageID=1
wycieczki na całe Istre autobusem(max. 60km)
wycieczka z Puli do Venecji wodolotem(1 dzien)

pozdrawiam
XT600
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) XT600 » 27.03.2007 14:42

A ja polecam Plitvickie Jeziora, pamiątkowe zdjęcia wśród takiej scenerii http://www.chorwacja24.info/zdjecia/jeziora-plitwickie na pewno będą tego warte.. Tym bardziej że można by mieć dylemat czy zdecydować się na taką sesję zimą czy latem, bo zimowa sceneria Plitvickich Jezior jest równie a kto wie czy nie bardziej piękniejsza...

Obrazek

pozdr
tomek
Ostatnio edytowano 29.10.2015 12:51 przez XT600, łącznie edytowano 1 raz
romanb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanb » 27.03.2007 21:51

Leszek Skupin napisał(a):
assia i norbert napisał(a):...Jak to piotrulex powiedział można się jedynie zarazić chorobą która nazywa się "crochoroba" ona raczej nie przechodzi, ale nie jest też groźna :D
Pozdrawiam

Jak to nie jest groźna :?: Na jej leczenie wydaje się rocznie ok 4000 PLNów rocznie :lool: a wyleczyć się nie idzie ;)

Jak się tyle ma to się wydaje, a jak się nie ma to się cierpi... i czeka na lepsze czasy ;)

A w temacie.. Nie znam tak dobrze Chorwacji, ale chciałbym polecić chociaż jedno fajne i jak dla mnie nastrojowe i warte zobaczenia miejsce. Jest taka knajpka znajdująca się w wiosce, jakieś 500 m w górę od Zivogosce Blato. Piękny widok z tarasu na Jadran, Hvar, Peljesac.. dobre wino mają, w drodze powrotnej z wycieczki w góry smakowało jak .. usta żonki właśnie co poślubionej :D
Torinka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torinka » 30.03.2007 16:18

Witam!!! Właśnie wróciłam z TARGÓW TURYSTYCZNYCH w Katowicach, było wiele ofert wycieczek z całej europy i nie tylko. Ja jednak nie zdradziłam Cro :D .Tylko teraz nie wiem Hvar czyli Stari Grad (hotel Arkada) albo Vrboska, czy wyspa Pag. Szukamy romantycznego spokojnego miejsca, przyrody i plaży, która może byc oddalano od hotelu (lubimy spacerować) byle nie za daleko. Czytałam, że w Arkadzie plaży w zasadzie w ogóle nie ma, a basenu nie uznaje.POZDROWISKA :)
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 01.04.2007 10:37

Torinka napisał(a):Witam!!! Właśnie wróciłam z TARGÓW TURYSTYCZNYCH w Katowicach, było wiele ofert wycieczek z całej europy i nie tylko. Ja jednak nie zdradziłam Cro :D .Tylko teraz nie wiem Hvar czyli Stari Grad (hotel Arkada) albo Vrboska, czy wyspa Pag. Szukamy romantycznego spokojnego miejsca, przyrody i plaży, która może byc oddalano od hotelu (lubimy spacerować) byle nie za daleko. Czytałam, że w Arkadzie plaży w zasadzie w ogóle nie ma, a basenu nie uznaje.POZDROWISKA :)

Zgadza się ta plaża jest nie za ciekawa na wprost od hotelu jest betonowa, a z boku jest mała żwirowa, ale za to są zatoczki i można zawsze sobie jakąś znaleźć. Podaję link do postu w którym jest rozmowa na temat m.in. plaż niedaleko hotelu. Kasia Głydziak Bojić, poleca fajną palże
forum/viewtopic.php?t=14156&postdays=0&postorder=asc&start=15

Pozdrawiam asia
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.04.2007 14:34

Torinka .... piszesz że w podróż poślubną, że z przyszłym mężem. Ale kiedy ślub ? ( jakby tak ślub był w przyszłym roku to i nasze propozycje mogą się zmienić, to dopiero za rok ) :D :wink:
Torinka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torinka » 01.04.2007 17:20

Ślub w tym roku, dokładnie 30 czerwca, więc propozycje pozostaną te same :D .Podróż zaraz po ślubie, no może kilka dni po. Musimy wrócić do 20 lipca, bo 23 one way ticket, czyli Irlandia wita :) We wrześniu na pewno Chorwacja jest mniej zaludniona, ale niestety nie ma szans na urlop....Pozdrawiam
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.04.2007 18:11

Torinka napisał(a):Ślub w tym roku, dokładnie 30 czerwca, więc propozycje pozostaną te same :D .Podróż zaraz po ślubie, no może kilka dni po. Musimy wrócić do 20 lipca, bo 23 one way ticket, czyli Irlandia wita :) We wrześniu na pewno Chorwacja jest mniej zaludniona, ale niestety nie ma szans na urlop....Pozdrawiam

......... i jaka decyzja odnośnie miejsca "scementowania małżeństwa". ? :D :wink: jest już coś postanowione ?
Torinka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torinka » 10.04.2007 09:47

DECYZJA PODJĘTA!!!!!

Wyspa Hvar-Stari Grad, na miejscu rowerki i Vrboska, Żukowa,....i inne piękne miejsca. Mam nadzieję, że będziemy zachwycenia tak jak Asia i Norbert. A po powrocie umieścimy jakieś fotki... :P Pozdrawiam!!!!
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 10.04.2007 16:00

Torinka napisał(a):DECYZJA PODJĘTA!!!!!

Wyspa Hvar-Stari Grad, na miejscu rowerki i Vrboska, Żukowa,....i inne piękne miejsca. Mam nadzieję, że będziemy zachwycenia tak jak Asia i Norbert. A po powrocie umieścimy jakieś fotki... :P Pozdrawiam!!!!

Gratuluję podjęcia decyzji i mam nadzieję że Wam się spodoba na Hvarze. Pozdrawiamy Was serdecznie :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

Pomózcie mi wybrac podróż poślubną!!!!!!!!!! - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone