Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pomóżcie gdzie nocować ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
deisi
Autostopowicz
pomóżcie gdzie nocować ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) deisi » 07.06.2006 13:10

W tym roku pierwszy raz zamierzam wyjechać do Chorwacji .
Słyszałam że można tam spędzić super wakacje
Szukam ciekawych namiarów na apartamenty .
Wybraliśmy na początek rejon OMIS , nie wiem czy to dobry wybór ,
wszystkie wskazówki są dla mnie na wagę złota
:twisted: :P
lipek11
Globtroter
Re:odp.

Nieprzeczytany postnapisał(a) lipek11 » 07.06.2006 13:19

Ja polecam ten region sam tam bylem 2 razy w tym roku jade trzeci raz i szczegolnie polecam Podstrane przed Omisiem od strony splitu jakies 15 km. od omisia. Polecam apartament Slavko Ćulić adres WWW to : zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Z tego co wiem to około 20 lipca jest wolny apartament oczywiscie kuchnia klima TV satelita
xennax
Globtroter
Apartamenty Chorwacja BILO/koło Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) xennax » 13.06.2006 10:08

Apartamenty Chorwacja BILO/koło Primosten kontakt bezpośredni +385915681960
ROBERT JAKOV cena 34 euro/dzień całośc (4 os) wrzesień znizki
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 16.06.2006 11:54

najlepiej wybrac miejscowość i szukac w necie oraz na tym Forum w wwyszukiwarce.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

pomóżcie gdzie nocować ?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone