Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomóżcie bidulce coś znaleźć... błagam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marzena123
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzena123 » 18.04.2006 20:25

Mam zaplanowac moje pierwsze wakacje w Chorwacji, wiem, wiem, ofert jest dość sporo i nawet tutaj na formum mogłabym coś znaleźć, ale po pierwsze goni mnie czas, a po drugie nie jestem wprawnym uzytkownikiem :oops: Więc gdyby ktoś mógł, to bardzo prosze o jakieś namiary na kwatery mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dodam, że chciałabym pojechac w jakieś spokojne, urokliwe miejsce, najlepiej nad samym morzem :D aha, jedziemy w 8 osób.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.04.2006 20:47

hmm kochana jest tu tyle info i duzo sie ich powtarza...polowa postow
"to chce znalezc fajne miejsce -doradzcie"...wystarczy poszukac
ale jesli ja moge cos doradzac to riwiera makarska..
bylam na istrii, w zat . kvaner ale ona zrobila na mnie duze wrazenie(no moze jeszcze wyspa kr ale to wlasnie zat.kvaner)
na Riwierze moge polecic sliczne miasteczko Tucepi(choc chyba juz przestane polecac bo niektorzy mi groza ze za duzo ludzi tam napedze i nie bedzie juz tak fajnie:))hihi..
fotki
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
RIWIERA JEST SLICZNA BO WODA LACZY SIE Z WYSOKIMI GORAMI:)i podobnie jest wlasnie na wyspie krk;)-tyle ze wyspa ta jest o wiele blizej z Polski ....ktora laczy most z ladem:)a tam sliczna miejscowosc baska;)
foty
reasumujac:
Riwiera makarska(a w niej np.Tucepi , Brela, Podgora, Gradac)
i wyspa krk(baska)
zreszta mzoesz poszukac w google zdjec tych miejsc bo jednak kazdy pownien sam wybrac co najbardziej bedzie mu sie podobac ..my tylko mozemy ci cos zasugerowac..a jednak kazdy czuje sie najlepiej w innym miejscu:)pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.04.2006 20:52

hej Ines a KTO tu "grozi' :?: za napędzanie :lol:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.04.2006 20:53

nie moge pisac:))hihi
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.04.2006 21:01

no dobra Inesko a przechodząc do rzeczy sypiemy w tym roku też do Baski początkiem września czy nie :?:
(Malena ma wpaśc m.in.)

bo mnie się już Baśka trochę przejadła a tabuny napuszczone tam będą z cro.pl :P - teraz musimy pisac, że Omiś jest fajny :lol: - oczywiście żartuję jako, że bardzo chętnie służymy pomocą nowym :P

pozdraVki

ps. acha forumki pomóżcie trochę Bidulce bo ja naprawdę nie mam pojęcia gdzie w Cro dają mieszkania dla grup zbiorowych :lol:

Bidulka nic się nie przejmuj - w kupie raźniej :P
ja1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja1 » 18.04.2006 22:08

Marzena123 napisał(a):Mam zaplanowac moje pierwsze wakacje w Chorwacji, wiem, wiem, ofert jest dość sporo i nawet tutaj na formum mogłabym coś znaleźć, ale po pierwsze goni mnie czas, a po drugie nie jestem wprawnym uzytkownikiem :oops: Więc gdyby ktoś mógł, to bardzo prosze o jakieś namiary na kwatery mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dodam, że chciałabym pojechac w jakieś spokojne, urokliwe miejsce, najlepiej nad samym morzem :D aha, jedziemy w 8 osób.

Witam !
W ubiegłym roku byłem w Żivogośće Porat w fajnym domku w 7 osób, myślę że i osiem spoko się zmieści.
Jeśli interesuje Cię ta miejscowość pisz smiało, napiszę więcej.
Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam !
Janusz
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 19.04.2006 06:31

Poczytaj na mojej stronce
może coś Ci podpasuje
Marzena123
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzena123 » 19.04.2006 09:57

Bardzo dziękuje za okazanie zainteresowania moim problemem, jednak na forumowiczów można liczyć :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.04.2006 11:08

no ba..oczywiscie ze mozna;))
Marzena123
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzena123 » 19.04.2006 16:42

Zaraz się pobecze... w sierpniu wszystko zarezerwowane :cry: chyba zbyt późno wzięłam się za szukanie. ech
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.04.2006 18:07

hmm...w sierpniu zawsze najgorzej bo nawal turystow z wiekszosci krajow europejskich..dlatego ja zawsze jezdze w ostatnie dni sierpnia (poczatek wrzesnia)zarezerwowane sa kwatery w necie ale czesc przeciez nie ma stron internetowych i wtedy to trzeba poprostu liczyc na szczescie..dojazd o porannej godzinie , miasteczko czy bardziej znane czy mniej,usytuowanie itd..
ale jest tysiace stron w internecie z apartamentami i niestety z nia na dzien nie zalatwisz tego wszytskiego.powinnas wybrac miejsce a potem pod kontem tego miejsca szukac noclegow...
jest dopiero kwiecien ja w tamtym roku przegladam oferty w lipcu na riwerze i bylo duzo wolnych..wiec chyba zle szukasz;/
trzeba czasu i cierpliwosci zeby znalezc cos co ci bedzie odpowiadac...wiec glowa do gory..nie ma co beczec tylko odpalac google i szukac miejsoosci a tam sa bazy kwater..nie jest to latwe..trzeba na to czasu , cierpliwosci itd...
ja np.nigdy nie rezerwuje zawsze jezdze w ciemno:)i na miejscu wybieram apartament..lubie wszytsko obejrzec wybrac zobaczyc ..bo jednak spora czesc ofert rozni sie od oferty ktora ma na stronach internetowych.
A jesli nie masz czasu na szukanie to moze warto skontaktowac sie z biurem podrozy i niech oni za ciebie zalatwia;)kazdy ma swoj sposob :)
pozdrawiam
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 20.04.2006 07:29

Marzena 123 napisała:
Zaraz się pobecze... w sierpniu wszystko zarezerwowane chyba zbyt późno wzięłam się za szukanie. ech

Nie ma co załamywać rąk.
Ja w przeciwieństwie do Ines nie lubię jeździć w "ciemno".
W sytuacji podbramkowej - a taka chyba jeszcze nie zaistniała - do sierpnia jeszcze trochę czasu, zawsze szukałem strony agencji turystycznej w miejscowości do której chciałem jechać (lub w pobliżu) i sygnalizowałem im swoje potrzeby związane z zakwaterowaniem.
Chęć pomocy polskiemu turyście (ale pewnie i stosowna prowizja) powodowały, że zawsze coś dla mnie znaleźli w rozsądnej cenie.
J@nek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@nek » 20.04.2006 17:44

Marzena123 napisał(a):Mam zaplanowac moje pierwsze wakacje w Chorwacji, wiem, wiem, ofert jest dość sporo i nawet tutaj na formum mogłabym coś znaleźć, ale po pierwsze goni mnie czas, a po drugie nie jestem wprawnym uzytkownikiem :oops: Więc gdyby ktoś mógł, to bardzo prosze o jakieś namiary na kwatery mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dodam, że chciałabym pojechac w jakieś spokojne, urokliwe miejsce, najlepiej nad samym morzem :D aha, jedziemy w 8 osób.

Witaj,
Polecam wyjazd na Hvar, poczytaj trochę tutaj:
znajdziesz tam trochę namiarów
Cro-zdrawiam
J@nek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone