Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pomoooocy

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agagraba
Plażowicz
pomoooocy

Nieprzeczytany postnapisał(a) agagraba » 23.05.2007 13:21

witam wszystkich :lol: :lol: :lol:
potrzebuję pomocy w znalzieniu miejsca na urlop w chorwacji z małymi dziećmi 2 i 4 latka, 8 lat i 14 , 17 lat Plus dwie pary rodiców ( jedna para ma 1 dziecko :D :D ). Interesuje mni plaża piaskowa najlepiej, wiem że o nią ciężko ale może, łagodne zejścia dowody no i większe miasteczko co by te starsze dzieci miały możliwość "nienudzenia się" ( są to dwie dziewczynki). wybieramy się samochodem więc dojedziey wszędzie choć może nie za daleko. troszkę skomplikowane wymagania ale ...... :wink:
Jack66
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jack66 » 23.05.2007 13:41

popatrz tutaj propozycja miejsca nie apartamentów forum/viewtopic.php?t=15290
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2007 14:09

agagraba napisał(a):witam wszystkich :lol: :lol: :lol:
potrzebuję pomocy w znalzieniu miejsca na urlop w chorwacji z małymi dziećmi 2 i 4 latka, 8 lat i 14 , 17 lat Plus dwie pary rodiców ( jedna para ma 1 dziecko :D :D ). Interesuje mni plaża piaskowa najlepiej, wiem że o nią ciężko ale może, łagodne zejścia dowody no i większe miasteczko co by te starsze dzieci miały możliwość "nienudzenia się" ( są to dwie dziewczynki). wybieramy się samochodem więc dojedziey wszędzie choć może nie za daleko. troszkę skomplikowane wymagania ale ...... :wink:

Z Rzeszowa masz niedaleko np. tu:
forum/viewtopic.php?t=15200&highlight=
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.05.2007 15:49

Uffffffff :!: 8O bo już myśłałem, że znów kogoś Austriacy nie chcą przez granicę z kartoflami puścić 8O :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.05.2007 17:00

Zupa Dubrovacka (Mlini,Srebreno) za Dubrovnikiem - miejsce idealne na pobyt z dziećmi.
Pozdrav.
agagraba
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agagraba » 23.05.2007 18:48

:D dzięki dzięki za szybką reakcję poproszę o jeszcze cos bliżej
czy bywał ktoś na Pag-u?
gaduła
Globtroter
To adresy kwater!

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaduła » 23.05.2007 22:09

1) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
2) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
3) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
To namiary kwater dla rodzinki z dziećmi , ktoś prosił? Mnie też ktoś z forum dał te namiary, więc przekazuję dalej
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.05.2007 22:10

Na Pagu?Proszę bardzo - Povljana,cicha, spokojna miejscowość z piaszczystą plażą :D :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 23.05.2007 22:19

Mój pierwszy raz w Chorwacji - Pakostane, apartament "Kristina".
Całe pierwsze piętro idealne dla Twojej konfiguracji.
Super gospodarz. Plaża skalisto- piaszczysta, miasteczko z atrakcjami dla dziaciaków. Kornati blisko.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
lasilla_amarilla
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lasilla_amarilla » 30.05.2007 15:05

Co do Pagu, to byłam tam i porównujący tą część Chorwacji z widokami jakie są na Makarskiej Riwierze, na wyspach - Korcula, Hvar czy Brać, albo w okolicach Dubrovnika, to niestety Pag wypada słabo. Z tego co pamiętam to ładna piaszczysta plaża z długą płycizną ( dzieci ) znajdowała się w małej miejscowości Nin - na półwyspie koło Pagu ;)
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 30.05.2007 16:20

agagraba kiedy wyjazd
agagraba
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agagraba » 04.06.2007 13:58

:cry: zmiana planów jedziemy do bułgarii :(
dzięki wszystkim zaporady
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.06.2007 14:02

Ja też jadę do Bułgarii :!: - kiedy wyjeżdżacie :?: My jedziemy 27 lub 28 lipiec do Sozopolu lub gdzie nas oczy poniosą ale pewno w Sozopolu i tak wylądujemy :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 04.06.2007 14:33

Uffffffff bo już myśłałem, że znów kogoś Austriacy nie chcą przez granicę z kartoflami puścić

8) to se ne wrati, szkoda, była beczka ...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.06.2007 16:15

Pożyjemy zobaczymy, jeszcze się sezon na dobre nie zaczął :wink:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone