Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pomoooocy

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agagraba
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agagraba » 04.06.2007 18:25

Leszek Skupin napisał(a):Ja też jadę do Bułgarii :!: - kiedy wyjeżdżacie :?: My jedziemy 27 lub 28 lipiec do Sozopolu lub gdzie nas oczy poniosą ale pewno w Sozopolu i tak wylądujemy :D

my jedziemy około 4 sierpnia ale naprawdę nie wiemy jeszcze gdzie, byliśmy już w Czernomorcu, a teraz ???. Musimy wiedzieć gdzie bo trzeba gnać na miejsce z maluchami bo nie sypiaja za długo w samochodzie i tojest największy ból.
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 10.06.2007 12:01

plavac napisał(a):Mój pierwszy raz w Chorwacji - Pakostane, apartament "Kristina".
Całe pierwsze piętro idealne dla Twojej konfiguracji.
Super gospodarz. Plaża skalisto- piaszczysta, miasteczko z atrakcjami dla dziaciaków. Kornati blisko.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Witam Cię plawac,zamieniłem Vodice/Srima na PAKOSTANE,czy mażesz prównać te miejscowości a może lepiej Drage.jak tam może być z wolnymi miejscami.Jade na początku lipca POZDRAW :?: :lol: :lol:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 10.06.2007 21:45

galtex napisał(a):zamieniłem Vodice/Srima na PAKOSTANE,czy mażesz prównać te miejscowości a może lepiej Drage.jak tam może być z wolnymi miejscami.Jade na początku lipca POZDRAW

Witaj.
Chciałbym pomóc, ale nie potrafię, bo Vodice znam tylko z przejazdu.
Wydają mi się większe i mniej "przytulne" od Pakostane. Ale to tylko odczucie z pobieżnego oglądu.
Co do Drage, to właściciel "Kristiny" zabrał nas stamtąd swoją łodzią na "swoją" wyspę - na miejscowość nie zwracałem wtedy większej uwagi, najważniejsze było nurkowanie w Jadranie :)
I domacie vino :)
Pozdrawiam i zyczę wspanialego pobytu.
Aga23
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga23 » 11.06.2007 13:06

Witam,
ja od kilku lat jeżdżę z dziećmi i znajomymi na Ciovo_Trogir.
Super miejsce, naprawdę polecam. Plaża jest żwirkowa i piaszczysta.
Aga

agagraba napisał(a):witam wszystkich :lol: :lol: :lol:
potrzebuję pomocy w znalzieniu miejsca na urlop w chorwacji z małymi dziećmi 2 i 4 latka, 8 lat i 14 , 17 lat Plus dwie pary rodiców ( jedna para ma 1 dziecko :D :D ). Interesuje mni plaża piaskowa najlepiej, wiem że o nią ciężko ale może, łagodne zejścia dowody no i większe miasteczko co by te starsze dzieci miały możliwość "nienudzenia się" ( są to dwie dziewczynki). wybieramy się samochodem więc dojedziey wszędzie choć może nie za daleko. troszkę skomplikowane wymagania ale ...... :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.06.2007 08:01

agagraba napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Ja też jadę do Bułgarii :!: - kiedy wyjeżdżacie :?: My jedziemy 27 lub 28 lipiec do Sozopolu lub gdzie nas oczy poniosą ale pewno w Sozopolu i tak wylądujemy :D

my jedziemy około 4 sierpnia ale naprawdę nie wiemy jeszcze gdzie, byliśmy już w Czernomorcu, a teraz ???. Musimy wiedzieć gdzie bo trzeba gnać na miejsce z maluchami bo nie sypiaja za długo w samochodzie i tojest największy ból.

My planujemy to zrobić na dwa razy - jazda w dzień a nocleg ok 100 km za Belgradem w motelu :D. Zajrzyj do działu - "Jak nie Chorwacja to..." wątek "Bułgaria" :D tam się rozpisuję na ten temat ;)

pozdrav :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone