liona napisał(a):karolina031 napisał(a):Dzięki pawelli za namiary mam 2 typy w BV Villa Anja i apartamenty Eterović czy ktoś tam może był i potrafi je ocenić?
Podbijam temat.
Bardzo proszę o opinie na temat tego miejsca. Czy warto? Czy schody nas "nie zabiją", czy obiekt sam w sobie ok i jak gospodarze ?
Drodzy, włąśnie jestem w tym miejscu (Villa Anja na ulicy Dubovina)). Jest to nasz 1wszy dzień więc ciężko wyciągnąć konsekwentne wnioski.
Na koniec pobytu podsumuje ale na chwilę obecna wygląda to tak:
Gospodyni: bardzo miła, język Angielski perfect bardzo rzadko brakuje jej słów
Cena: ja płaciłem 50 euro za dobę ale pewnie wytargowałbym 40 lub nawet 30 gdybym rezerował wcześneij niż 10 dni przed przyjazdem.
Apartament: mamy pokój numer 4. Jest to apartament 4osobowy. Jendo łóżko 2 osobowe w sypialni, drugie też dwuosobowe w "salonie". Salon łączy się z kuchnią. Łazienka z prysznicem, zlewem, bojler, toaleta... ogólenie w sam raz. Na wyposażeniu kuchni gary, płyn, sztućce, naczynia, deska, noże, łyżki, widelce, przyprawy, mikroafala, płyta indukcyjna z 2 palnikami, zlew, mikrofala, ekspres do kawy (taki z filtrami). Ponadto jest stolik, taki barowy oraz blat w salonie z 3 stołkami z oparciem , 3 stołeczkami bez oparcia. Nalkon z parasolem, stołem i 4 krzesłami. Suszarka do ubrań, żelazko i deska też jest na wypożeniu.
Miejsce: dom znajduje się wysoko, przy samej ulicy (chałasu nie słychać), widok jest cudowny ale powrót z plaży jest dość wyczerpujące--nie dla starszych, ciężarnych, przewlekle chorych... wręcz wskazane dla chcących zrobić formę .
W połowie wyjazdu dopisze jakieś przemyślenia i wrzuce fotki.
No to już po -- fotek nie ma ale będzie filmik z drogi na plaże (jak tylko będę mógł wklejać linki do postów).
Ogólnie nie wiele się zmieniło oprócz tego że dokładnie 25 czerwca rozpoczęły się imprezy w porcie a muza jedak się nieosła nawet do domku. Do tego wzmożył sę ruch samochodpwyi wieczorem było słychać mrók autokarów.
Edit1: 50 jurków za dobę,