Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy !!!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mitam
Croentuzjasta
Pomocy !!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 21.08.2004 14:01

Za tydzień wybieram się do Chorwacji jednak nie mam pewności w jakie miejsce. Szukam Campu bezpośrednio przy morzu.Jest juz taki czas że wielu z forumowiczów już wróciło z wakacji i liczę na Wasza pomoc. Chciałbym znaleść camp najdalej w okolicy Szybenika. Camp powinien być zadrzewiony z dostępem do lodówek. Jeśłi ktoś z Was był w tym roku na takim campie to czekam na jakiekolwiek informacje.
Przejżałem wiele postów na forum lecz nie znalazłem informacji na taki temat.
POZDRAWIAM wszystkich wielbicieli CRO
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 21.08.2004 19:27

Czy dysponuje ktoś aktualnymi cennikami campów Malenica i Ivana w Sukosanie?
Dokładnie chodzi mi o cennik na wrzesień dla trzech dorosłych, dziecko ( 10 lat ) samochód Bus oraz namiot i podłączenie do prądu i lodówka.
Mam nadzieje że ktoś odwiedził te campy w tym roku
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 21.08.2004 20:26

Volumen wrócił z Sukosanu ci pomoże!
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 21.08.2004 21:07

mitam napisał(a):Czy dysponuje ktoś aktualnymi cennikami campów Malenica i Ivana w Sukosanie?
Dokładnie chodzi mi o cennik na wrzesień dla trzech dorosłych, dziecko ( 10 lat ) samochód Bus oraz namiot i podłączenie do prądu i lodówka.
Mam nadzieje że ktoś odwiedził te campy w tym roku

Byłem w Ivanie. Dziecko powinniście miec za darmo. Podobnie lodówka. Za resztę (auto, 3 osoby dorosłe) powinniście zapłacić góra 10 euro (szwagier płacił 9,50, ja 8,90, ale jedna osoba dorosła mniej). Ceny z czerwca, a więc nie w sezonie. Malenica jest droższa. Jakieś 10 - 15%.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 21.08.2004 21:12

No wreszcie zauważył.Hvala.
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 21.08.2004 21:51

Ja w tym roku byłem całe 2 tygodnie na kampingu Adriatic, tuż przed Primosten, czyli ok. 30 km za Szybenikiem.
I bardzo sobie chwalę!
Kamping leży wzdłuż plaży, ładnie zacieniony, spokojny, choć duży, ciepła woda, czyste sanitariaty - NIGDY nie zdarzyło się, żeby zabrakło papieru czy mydła w dozowniku. Dzieci czasem korzystały z darmowych zajęć prowadzonych 3 x dziennie przez miłą, młodą, ładną (!) Chorwatkę... :wink:
Za auto, namiot, prąd, lodówkę, 2 os. dorosłe, dwoje dzieci 7 i 11 lat (do 6 lat się nie płaci) za 14 dób zapłaciłem 2.670 kun.

PozdraV
J.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 22.08.2004 15:38

Jacunio mam jedno pytanie. czy na campie Adriatic można się rozbić w pobliżu wody.Tak żeby siedząc przy namiocie możnabyło podziwiać morze.
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 22.08.2004 17:17

mitam napisał(a):Jacunio mam jedno pytanie. czy na campie Adriatic można się rozbić w pobliżu wody.Tak żeby siedząc przy namiocie możnabyło podziwiać morze.

Oczywiście - jak znajdziesz miejsce, to możesz się rozbić prawie na plaży...
Ja byłem trochę bardziej w głąb kampingu, ale dzięki tarasowatej budowie całego kampu też widziałem morze ponad namiotami stojącymi w samym pasie nadbrzeżnym.

PozdraV
J.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 22.08.2004 17:21

W takim razie pakuję się i za tydzień startuje.
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 22.08.2004 18:17

camp "Koziarica" w Pakostanie swietna miejscowosc do zwiedzanie z jednej strony Kornaty na morzu z drugiej slodkie jezioro z mnustwem ryb. :lol: Udanego urlopu Petris
Przemo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przemo » 22.08.2004 22:33

Wróciłem wczoraj. :cry:
W końcu zamiast w Siukosanie, wylądowałem, parę km dalej w Sv.Petar n/m. kMpów tam jest sporo do wyboru. Jedne ocienione inne nie, na niektórych jest możliwość rozbicia się bezpośrednio nad brzegiem.
W sumie płacilismy 161 HRK za dzień, (2+3), 2 namioty, auto, prąd, lodówka, a własciwie zamrazarka free. Gospodarz czestuje rakiją, piwem, dla gości zrobił nawet ryby z grila. W sumie fajnie było.
:P
Jedź i nie przejmuj się jak Ci nie odpowiada jakiś kamp idź na następny na 100% coś ciekawego znajdziesz, z tego co widziałem w piatek, kampy nagle zrobiły się puste 1-2 namioty. 8O
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 23.08.2004 06:40

Przemo napisał(a):Wróciłem wczoraj. :cry:
W końcu zamiast w Siukosanie, wylądowałem, parę km dalej w Sv.Petar n/m. kMpów tam jest sporo do wyboru. Jedne ocienione inne nie, na niektórych jest możliwość rozbicia się bezpośrednio nad brzegiem.
W sumie płacilismy 161 HRK za dzień, (2+3), 2 namioty, auto, prąd, lodówka, a własciwie zamrazarka free. Gospodarz czestuje rakiją, piwem, dla gości zrobił nawet ryby z grila. W sumie fajnie było.
:P
Jedź i nie przejmuj się jak Ci nie odpowiada jakiś kamp idź na następny na 100% coś ciekawego znajdziesz, z tego co widziałem w piatek, kampy nagle zrobiły się puste 1-2 namioty. 8O

Jak już wcześniej pisałem też planowałem Sukosan , a ostatecznie był Sv. Petar . Potwierdzam , to co napisał Przemo . Btw , Przemo , a czy Ty przypadkiem nie byłeś na kamp Ivan - właścicielem jest tam Ante . Na kamp Ivan byłem na przełomie lipca i sierpnia i panują tam " domowe " zwyczaje , podobne do opisanych przez Ciebie . Pzdr.[/list]
Przemo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przemo » 23.08.2004 09:28

krystek napisał(a):Jak już wcześniej pisałem też planowałem Sukosan , a ostatecznie był Sv. Petar . Potwierdzam , to co napisał Przemo . Btw , Przemo , a czy Ty przypadkiem nie byłeś na kamp Ivan - właścicielem jest tam Ante . Na kamp Ivan byłem na przełomie lipca i sierpnia i panują tam " domowe " zwyczaje , podobne do opisanych przez Ciebie . Pzdr.

Nie, byłem jakieś 100-150 m bliżej, w kierunku na Biograd.
Ja byłem na kampingu Punta, a właścicielem jest Mirat Juriśić.
Z Jardanki jest drogowskaz na kamp ANTE.
Trochę byłem tym zaskoczony, że jest tam tyle takich niewielkich kampingów. Znacznie więcej niż to wynika z reklam przy drodze.
Przed wyjazdem pojawiła się na kmpie reklamówka ze Starigrad-Paklenica, z niejakim zdziwieniem naliczyłem na mapce 22 kampy.
Mniej więcej taka sama ilość będzie w Sv. Petar.
Najważniejsze, że kampy nie są drogie, fajnie położon i ocienione.
Gospodarz pilnuje, zeby o 23:00 już było cicho. Do morza... no właśnie puki nie rozbili mi namiotów pomiędzy mną a brzegiem miałem widok na nie.
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 23.08.2004 11:40

No , fakt jest tych kampów w Sv. Petar całe mnóstwo i co jeden , to ładniej położony . Też mnie to zaskoczyło. Pzdr.
mariusz81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz81 » 12.07.2005 18:54

A jak dostać się do wspominanych przez Was campingów Ivan i Punta, jeśli jadę autokarem i zatrzymuje się on przy marinie ?Czy może w poblizu tej mariny są jakieś inne kampy zlokalizowane bezposrednio obok morza?
Następna strona

Powrót do Kempingi

Pomocy !!!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone