anka w. napisał(a):Witam wszystkich. W tym roku planuję wyjazd na Chorwację. Nigdy wcześniej nie wyjeżdżałam za granice. Będzie to wyjazd dla 4 osób dorosłych plus 8-letnie dziecko. Dziękuję za wszystkie informację zamieszczone na tym forum,z pewnością dzięki nim uda mi się jak najlepiej zaplanować ten wyjazd. Nie mam pojęcia jeszcze gdzie dokładnie pojedziemy ale liczę na wasze opinie i rady. Mam nadzieję że koszty takiego wyjazdu(własnym autem) nie doprowadzają do zawału.
anka w. napisał(a):wiem ,że nasze morze jest do bani,spędziłam tam ostatnie wakacje siedząc w kurtce przy ognisku(a prawie w nim) ze sztormem za plecami. Dlatego w tym roku nie mam zamiaru popełnić tego samego błędu. Proszę o namiar na jakieś miłe,przytulne miejsce,blisko wody bo z dziećmi tak najlepiej.
anka w. napisał(a):Znalazłam w internecie, miejscowość turystyczną Slatine, a tam wille Miletic i wille Sofia.
I mam pytanie: jeżeli ktoś tam był i może mi na ten temat coś powiedzieć, bądź polecić coś innego proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje