Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy!!

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darekk_2005
Odkrywca
Pomocy!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 20.07.2006 23:33

Witam wszystkich mam nadzieje ze tutaj jestescie czasem i odpiszecie mi bo wyjazd coraz blizej a ja nie mam tak naprawde gdzie spać...po pierwsze to mialem juz zajete lokum ale moja druga polowa stwierdzila ze niestety nie da rady...za skromnie:/eh coz...nie stac mnie na wiele...ale mam prosbe do was czy możecie mi przesłać jakieś linki do kwater raczej zeby bylo kuchnia sypilania i jakas jadalnia w miare ok 50 metrow od morza...błagam i cenowo tak do 40 euro ;)za kwaterke;)pozzdrawiam i mam pytanie czy przezyje w chorwacji 7dni jadac z opola majac ok 4 tyś złottych na podroz i ogolnie cala wycieczke zmieszcze sie??czy raczej nie za bardzo??oczywiscie kwestia wziecia dobrego polskiego jedzonka z domu wchodzi w gre;)jade wlasnym samochodem ale jedzonka wezme tylko na jakies 5 obiadkow reszta kolacje i td pewnie cos sie skubnie gdzies pozdrawiam i prosze o pomoc...moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dzięki i pozdrawiam miłego wypoczynku;)
Wiła wianki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiła wianki » 20.07.2006 23:44

Kurcze droga w utrzymaniu ta Twoja ładniejsza połowa. :roll: Trzymaj się.
Myślę, że Ci wystarczy.
darekk_2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 21.07.2006 07:13

Wiem i też nad tym ubolewam...w sumie mialem zaklepane studio 2-osobowe w riviera makarska villa djenka...moze się orientujecie...ale coz nie spodobalo sie...i na szybko musze znaleźć cos innego:/pozdrawiam i prosze o pomoc...:(
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 21.07.2006 07:52

Twoja ładniejsza połowa jedzie żeby siedzieć w appartmanie :?: :lol: :roll: rzeczywiście "eh". Jeśli jej to studio nie pasuje to już nie wiem
zeby bylo kuchnia sypilania i jakas jadalnia w miare ok 50 metrow od morza...błagam i cenowo tak do 40 euro

i żeby był murzyn z wachlarzem.... jesu.... :?
Przy wymaganiach Twojej ładniejszej połowy nie masz szans zmieścić się w 4 tyś zł :!: człowieku :!: porywasz się z motyką na słońce 4tyś - oki - ale Euro :!: :lool:

Ps. Mi 1000-1200 euro wystarcza na pobyt w granicach 18 dni dla 2 dorosłych i córy 4 letniej, ale wiesz .... żyjamy jak żebraki :lol: :lool:
Proponuję Ci zmień pracę na lepiej płatną.... lub poślij Twoją łądniejszą połowę do pracy może doceni wartość pieniądza. :wink:
Srdecan Pozdrav 8)
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 21.07.2006 08:29

darekk_2005 napisał(a):Witam wszystkich mam nadzieje ze tutaj jestescie czasem i odpiszecie mi bo wyjazd coraz blizej a ja nie mam tak naprawde gdzie spać...po pierwsze to mialem juz zajete lokum ale moja druga polowa stwierdzila ze niestety nie da rady...za skromnie:/eh coz...nie stac mnie na wiele...ale mam prosbe do was czy możecie mi przesłać jakieś linki do kwater raczej zeby bylo kuchnia sypilania i jakas jadalnia w miare ok 50 metrow od morza...błagam i cenowo tak do 40 euro ;)za kwaterke;)pozzdrawiam i mam pytanie czy przezyje w chorwacji 7dni jadac z opola majac ok 4 tyś złottych na podroz i ogolnie cala wycieczke zmieszcze sie??czy raczej nie za bardzo??oczywiscie kwestia wziecia dobrego polskiego jedzonka z domu wchodzi w gre;)jade wlasnym samochodem ale jedzonka wezme tylko na jakies 5 obiadkow reszta kolacje i td pewnie cos sie skubnie gdzies pozdrawiam i prosze o pomoc...moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dzięki i pozdrawiam miłego wypoczynku;)

...żart czy prowokacja?...4tys z południa Polski na tydzień na 2 osoby?...rozmawiamy w ogole o Chorwacji? za takie pieniądze jadłbym i pił tylko i wyłącznie w knajpach i nie liczył się z wydatkami...chyba że o czymś nie wiem i jakaś denominacja była czy coś...:/
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 21.07.2006 10:16

Cayman napisał(a):...żart czy prowokacja?...4tys z południa Polski na tydzień na 2 osoby?...rozmawiamy w ogole o Chorwacji? za takie pieniądze jadłbym i pił tylko i wyłącznie w knajpach i nie liczył się z wydatkami...chyba że o czymś nie wiem i jakaś denominacja była czy coś...:/

jeśli nie przeginie z kwaterami, to myśle że styka
musisz wytłumaczyć swojej samicy, że apartament jest po to żeby w nim spać, a nie żeby urlop spędzać ;)
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 21.07.2006 12:52

a może zamast chłopaka dołowac dacie mu namiary na cos fajnego;-)) poszperaj tutaj :D http://www.chorwacja-apartamenty.pl/
darekk_2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 21.07.2006 13:05

ięki beatusia...jesteś cool a te pwyższe wypowiedzi mnie nie dołują...ale co będzie jak moja połówka to przeczyta grr hihi;)a tak poza tym to nie wiem co gdzie i jak...cos sie znajdzie;)pozdrowka dla wszystkich i powodzenia na urlopach:*
kiur
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiur » 21.07.2006 13:27

Ja na twoim miejscu jechałbym w ciemno.

Zawsze możesz sobie znaleźć kwaterę ktora będzie idealnie odpowiadała Tobie i twojej drugiej połowie. Zarówno pod względem wypasu jak i położenia. Nie spodoba się Wam tu to pójdziecie sobie gdzie indziej.
darekk_2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 21.07.2006 14:34

Wiesz niby tak niby masz racje ale czy to nie jest zbyt duze ryzyko??wiesz jade pierwszy raz i boje sie ryzykowac i wolalbym znaleźć cos na pewniaka;)ale w sumie moze i to jest mysle tylko jakos boje sie do niej przekonac hihi;)w sumie mozna wziąźć namiot i jak nie znajdziemy nic pierwszego dnia to spokojnie sobie kimnąć w namiocie;)a macie jakies miejsca gdzie naprawde warto pojechac??bo np. opis miejsc na stronie riviera-makarska cos tam ;) jest super naprawde widoczki miodzio;)dogne polecenia;)ale czy cos tak pieknego jest gdzies gdzie mojej polowce sie spodoba nocleg hmm:/nie wiem...coz czego sie nie zrobi dla ttych naszych Pań...tak drogie Panie o was mowa:*buzi dla was i milych wakacji ;)
biochemik
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) biochemik » 21.07.2006 15:01

O przepraszam, nie wszystkie kobiety są takie, raczej większość taka nie jest.
My wyjeżdżamy na 2 tygodnie i taka kasa nam na tyle wystarczy, i wcale nie będziemy biedować.Studio z balkonem 50m od morza w Breli za 30euro, uważam, że nie jest złe.
Można znaleźć naprawdę fajne zakwaterowanie, wastarczy poszukać.
Pozdrawiam drugą połowę!
Może zabierz ja na Kanary?
darekk_2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 21.07.2006 16:19

oj udalo sie chyba chyba przekonalemmoja druga polowe do tego apartamentu co zarezerwowaolem w villi djenka...hehe super;)ostateczna decyzja jeszcze nie zapadla ale mysle ze wszystko na dobrej drodze;)
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 21.07.2006 16:47

darekk_2005 napisał(a):oj udalo sie chyba chyba przekonalemmoja druga polowe do tego apartamentu co zarezerwowaolem w villi djenka...hehe super;)ostateczna decyzja jeszcze nie zapadla ale mysle ze wszystko na dobrej drodze;)

no widzisz jak to nie można się od razu poddawać ;)
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 24.07.2006 07:09

Forsy wystarczy, a kwaterki możesz wybrać na mojej stronie
www.mojachorwacja.boo.pl dział "apartamenty"
Możesz również poczytać o miejscach w których byłem, może coś Ci podpasuje.
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 27.07.2006 14:09

darekk_2005 napisał(a):stwierdzila ze niestety nie da rady...za skromnie:/

no wiesz..żeby taką ściemę walić i to na forum:]
i teraz wyszło, że ze mnie jakaś blachara, ale ok..z lekkim uśmiechem przeżyję [szczękościsk]:)

aaa dziękuję za pozdrowienia, 'samica' odzdrawia;]

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone