Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy przy wyborze kampingu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
testor
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) testor » 27.08.2007 10:33

Jako że jestem tutaj nowy pragne się przywitać ze wszystkimi.

Mam taki problem:

Chce wybrać sie do HR samochodem kampingowym. Interesuje mnie rejon Dalmacji. Szukam jakiegoś kempingu gdzie mogłbym wjechać bez problemu camperem.

Warunki są takie:

zacieniony
nad samą wodą
najlepiej żeby były dobne kamyczki (małe dziecko), a i żeby stare konie miały też gdzie po snorkelingować (czyli czysta woda z interesującym dnem)
cichy i spokojny
podłaczenie do 220V
wyjazd 3.09

Polecicie mi coś ?
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 01.09.2007 10:19

wyspa WIR koło Zadaru wszystkie waruki spelnia jakie pragniesz i nowiutkie toalety kamping nazywa sie chyba LUKA ale nie sposób nie trafić . Bylam tydzien temu.
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 01.09.2007 10:20

zapomiałam dno nie za bardzo do nurkowania ale jakieś rybki da się zobaczyć trudno znależć plaże żeby i z kamyczkami i do nurkowania. Spotkałam taką tylko pod Dubrownikiem ale to daleko.
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 01.09.2007 11:29

Polecam camp 'Dole' w Zivogosce.Mieszkasz praktycznie na plaży
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 01.09.2007 16:21

Witaj!

Zdecydowanie mogę Ci polecić Auto Camp CISTE - Zivogosce, znajdziesz tam wszystko co wymieniłeś.

pozdrav
adam_cro
tomascrow
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomascrow » 01.09.2007 21:25

Camp Adriatic w PRIMOSTEN jedno z niewielu miejsc na dalmacji nad otwartym morzem. Jeżeli chodzi o kamper to miejsce idealne, nad samiutkim morzem. Camp z tych droższych ale w wysokim standardzie włącznie z hot spotem do inernetu.

Właśnie stamtąd wróciłem w zeszłym tyg było 30C na okrągło.

http://www.camp-adriatic.hr

pozdrawiam
Tomek

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone