Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy! Pomroczność jasna!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 06.07.2012 11:21

No własnie ogarnęła mnie takowa. Od ponad dwóch miesięcy szukam miejsca na wymarzone wakacje i zamiast już coś wiedzieć nie wiem nic :(
Myślałam o baśce Vodzie, ale jak pomysle ile tam tłumu będzie od 15.07 to mi sie odechciewa. Co sądzicie o miejscowości Pakostan i Drage. Nie chcę trafić do dziury zabitej dechami, ale wieeeelkie miasto tez nie dla nas. I plaża musi być drobnożwirkowa, dla dzieci.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2012 11:27

Zdaj się na los i rzucaj monetą, sprawdza się. 8)
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.07.2012 14:44

Może Vodice i camp Imperial ?

Sprawdzone na własnej skórze , więcej w mojej relacji. :wink:
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 06.07.2012 14:51

maniust napisał(a):Może Vodice i camp Imperial ?

Sprawdzone na własnej skórze , więcej w mojej relacji. :wink:

Tak, tak, Vodice po pana relacji są na liscie. Dziękuję.
Jeszcze mi sie teraz pojawiła opcja Starigradu. Podobno tam nie ma tłumów i plaże są przyjazne dzieciom. Ale czy tam jest jakis fajny camping....
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.07.2012 15:06

pati2304 napisał(a):Tak, tak, Vodice po pana relacji są na liscie. Dziękuję.
Proszę mi tu z Panem nie wyjeżdzać :lol:
Mariusz , maniust i od zawsze maniek .......nie wiem tylko skąd Cropelkowcy się dowiedzieli , że tak wołają na mnie czasem....... 8O

Pozdrawiam i udanych wakacji
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.07.2012 15:10

Co do Vodic to w sezonie plaża będzie zatłoczona na maksa , ale wystarczy udać się w kierunku Srimy (jakieś 10 minut piechotą wzdłuż plaży) i będzie luzik.
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 06.07.2012 15:13

W takim razie Maniek, mam kilka pytań odnośnie campu w Vodicach
1. Jakie jest zejście do morza - prostka, stromo?
2. Plaża przy campie rozumiem, że z kamyczkami takimi otoczakami malutkimi?
3. Jedziemy od 15.07 na tydzień- w tym czasie są ogromne tłumy na plaży?
3. Na terenie kampingu można coś zjeść?
4. W sąsiedztwie sa jakieś knajpki, sklepy?

Przepraszam, wiem, że już męczę, ale .... ach to maja byc piękne wakacje?
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 06.07.2012 15:13

I jeszcze jedno- czy na plaży są prysznice?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.07.2012 15:21

maniust napisał(a): od zawsze maniek .......nie wiem tylko skąd Cropelkowcy się dowiedzieli , że tak wołają na mnie czasem....... 8O

A jak Ci mówiłem żebyś nie lekceważył potęgi Ciemnej Strony to łacha darłeś.... :roll: :wink:

Sorry za offffffffffffffffffff t......... :oops:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.07.2012 16:16

pati2304 napisał(a):W takim razie Maniek, mam kilka pytań odnośnie campu w Vodicach
1. Jakie jest zejście do morza - prostka, stromo?
2. Plaża przy campie rozumiem, że z kamyczkami takimi otoczakami malutkimi?
3. Jedziemy od 15.07 na tydzień- w tym czasie są ogromne tłumy na plaży?
3. Na terenie kampingu można coś zjeść?
4. W sąsiedztwie sa jakieś knajpki, sklepy?

Przepraszam, wiem, że już męczę, ale .... ach to maja byc piękne wakacje?

1.Powiem tak ....moja żonka , nie potrafi pływać i panicznie się boi wody , za co ja jak moja się śmieje , że "nawet w kałuży by się wykąpał wariat" ... i żonka bez problemu wchodziła po szyję.....
2.Plaża na campie to drobny żwirek....żadne kamule czy beton....gorzej bliżej Vodic tam betonówa.
3.Jak pisałem wcześniej ( w sumie to byłem we wrześniu i pusto ) , ale ze słuchu wiem , będzie tam fulll ludzi na plaży , ale wystarczy udać się w kierunku Srimy (jakieś 10 minut piechotą wzdłuż plaży) i będzie luzik.
4.Na terenie campu nie ma nic do jedzenie , ale z campu do Vodic to 10-15 minet piechotką promenadą i po drodze żarcia oporowo.....
5.Na campie jest sklepik , ale drogo mają , przed przy ulicy jest dobrze zaopatrzony sklep i taniej.
:wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.07.2012 16:17

pati2304 napisał(a):I jeszcze jedno- czy na plaży są prysznice?

Przy campie nie ma , trza 100 m. w prawo w kierunku Vodic.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.07.2012 16:18

anakin napisał(a):
maniust napisał(a): od zawsze maniek .......nie wiem tylko skąd Cropelkowcy się dowiedzieli , że tak wołają na mnie czasem....... 8O

A jak Ci mówiłem żebyś nie lekceważył potęgi Ciemnej Strony to łacha darłeś.... :roll: :wink:

Sorry za offffffffffffffffffff t......... :oops:

"Grigorij , niech ci mówią Grześ" ........ :lol:
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 06.07.2012 16:40

To jeszcze Cie Maniek pomęczę :wink:
Podobno goście kampu mogą korzystać z basenów hotelu Imperial. Ale tak za friko?
W Vodicach są oprócz Imperial jeszcze jakieś inne kampy? Znalazłam camp ivona. Byłeś, widziałeś???
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.07.2012 17:11

pati2304 napisał(a):To jeszcze Cie Maniek pomęczę :wink:
Podobno goście kampu mogą korzystać z basenów hotelu Imperial. Ale tak za friko?
W Vodicach są oprócz Imperial jeszcze jakieś inne kampy? Znalazłam camp ivona. Byłeś, widziałeś???

Jesos tylko nie to.....wiesz jak gorąco...... :roll:

Co do basenów , to powiem tak...nie korzystzałem i moim zdaniem te baseny to porażka !
Ponadto od basenów jest jakieś 30 m do Jadrana.

Co do campów , to tak jak pisałem w relacji z 2010 r. .plan był Pakostane -Kozarica ....nie wyszło..... i po drodze do Vodic zjechaliśmy chyba wszystkie campy.
mniamniuśny camp jest koło Paskostane w Drage.....taki na wzgórzu , nazwy nie pamiętam i szukać mi się niechce w tym upale..... :lol: :lol:
Camp miał tylko jedną wadę ...........wszędzie daleko , w sensie do miasteczka....
Inne campy od Pakostane , do Vodic nieprzypadły nam do gustu.
rych19
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rych19 » 06.07.2012 22:19

A może Slano ??? Kilka kempingów...., kilka plaż..., mała mieścina, ale 2 niezłe hotele, jeszcze nie było najazdu rodaków....Myślę, że warto poszperać w tym temacie, a trochę jest na forum. A może moim sposobem wybrać 3-4 adresy kempingów w pobliżu i tam gdzie pasuje zostajemy....
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone