Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy! Pomroczność jasna!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 25.07.2012 15:01

No więc wróciłam z wczasów. Miały być Vodice i kemping Imperia, a była Srima i mały przydomowy kemping 20 metrów od plazy.
Na kempingu Imperial byłam popatrzeć z ciekawości. Mnie sie nie podobał. Może nie sam kemping, a okolica. Stanowiska najbliżej morza położone są zaraz przy mocno uczęszczanym deptaku- hałas i tłumy ludzi. Do plazy trzeba zeskoczyć z tego deptaka jakiś metr w dół- odpada z małymi dziećmi.
Same Vodice ładne, ale ogromne tłumy wieczorami.
Do Srimy na ten mały kemping (zdaje sie, że nazywał sie Roko) na pewno wrócę.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 25.07.2012 16:26

pati2304 napisał(a):Stanowiska najbliżej morza położone są zaraz przy mocno uczęszczanym deptaku- hałas i tłumy ludzi.

Dlatego do Cro jeżdzi się we wrześniu :P
More nagrzane przez lipiec -sierpień , mniejsze tłumy i taniej !
pati2304 napisał(a):Do plazy trzeba zeskoczyć z tego deptaka jakiś metr w dół- odpada z małymi dziećmi.

Ja miałem parcelę właśnie przy tym murku

Obrazek

, miejsce idealne , blisko do plaży , z deptaku nikt ci w gary nie zagląda......domyślam się że w sezonie pozajmowane są ........a ponadto przez środek campu przeca przebiega w dół szeroka ścieżka to nie trzeba skakać po murkach. :wink:

W sumie to ważne że wróciliście zadowoleni!

Pozdrav

Mariusz
jarek79kk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek79kk » 26.07.2012 10:14

pati2304 napisał(a):No więc wróciłam z wczasów. Miały być Vodice i kemping Imperia, a była Srima i mały przydomowy kemping 20 metrów od plazy.
Na kempingu Imperial byłam popatrzeć z ciekawości. Mnie sie nie podobał. Może nie sam kemping, a okolica. Stanowiska najbliżej morza położone są zaraz przy mocno uczęszczanym deptaku- hałas i tłumy ludzi. Do plazy trzeba zeskoczyć z tego deptaka jakiś metr w dół- odpada z małymi dziećmi.

hej, mozesz dac jakis namiar na ten kemping?
moze jakies fotki? ceny?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 27.07.2012 10:22

jarek79kk napisał(a):
pati2304 napisał(a):No więc wróciłam z wczasów. Miały być Vodice i kemping Imperia, a była Srima i mały przydomowy kemping 20 metrów od plazy.

moze jakies fotki? ceny?

Miałam gdzieś wizytówkę, ale chwilowo zaginęła :(
Wjeżdźając do Srimy trzeba kierować się do ulicy jednokierunkowej najbliższej wybrzerza. Jest tam kilka przydomowych kempingów. ten nazywał sie Roko. Z obserwacji tygodniowych wynika, że na kempingu zawsze znajdą sie jakieś miejsca- jedni przyjeżdżają, drudzy odjeżdżają. Za przyczepę, samochód, 2 osoby dorosłe i troje dzieci zapłaciliśmy 32 eur/za noc. Do morza od najbliższego miesca przy deptaku jakieś 3 metry, od najdalszego- 20-30metrów. Sanitariaty całkiem ok, ciągle było sprzątane, czyściutko, woda ciepła pod prysznicem cały czas.
jarek79kk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek79kk » 27.07.2012 10:25

pati2304 napisał(a):
jarek79kk napisał(a):

moze jakies fotki? ceny?

Miałam gdzieś wizytówkę, ale chwilowo zaginęła :(
Wjeżdźając do Srimy trzeba kierować się do ulicy jednokierunkowej najbliższej wybrzerza. Jest tam kilka przydomowych kempingów. ten nazywał sie Roko. Z obserwacji tygodniowych wynika, że na kempingu zawsze znajdą sie jakieś miejsca- jedni przyjeżdżają, drudzy odjeżdżają. Za przyczepę, samochód, 2 osoby dorosłe i troje dzieci zapłaciliśmy 32 eur/za noc. Do morza od najbliższego miesca przy deptaku jakieś 3 metry, od najdalszego- 20-30metrów. Sanitariaty całkiem ok, ciągle było sprzątane, czyściutko, woda ciepła pod prysznicem cały czas.

dzieki :-)
eww
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) eww » 27.07.2012 13:37

A lodówki były?
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 27.07.2012 15:34

eww napisał(a):A lodówki były?

hmmmm, tego nie wiem, bo my byliśmy przyczepą. W ogóle, to widziałam tam tylko jeden wielarny namiot rozbity (austryjacy). Właściciel kempingu ma też apartamenty do wynajęcia, więc może te lodówki gdzieś tam....

Na tej ulicy są jeszcze ze 2-3 autocampy.
hunter_jacek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hunter_jacek » 27.07.2012 18:43

pati2304 mam pytanko, jak tam było z prądem, czy był cień, jade z dwojgiem dzieci pod namiot. Masz jakies fotki/ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 27.07.2012 19:06

To nie jest jakiś olbrzymi kemping, może tak na 15-20 przyczep. Z prądem nie było kłopotu, skrzynki rozmieszczone tak, aby każdy mógł sie podpiąć. Co do cienia- hmmm rosły tam drzewka granata, dawały trochę cienia. Na pawno nie jest to patelnia. My mieliśmy rozłożona markizę, tego pawilonu/namiotu od przyczepy nie rozkładaliśmy. Też byliśmy z dziećmi - 8lat i twinsy 3 letnie :D
Podłoże- dość twarde, "ziemia" czerwona, sucho strasznie.
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 27.07.2012 19:29

jarek79kk napisał(a):

moze jakies fotki? ceny?

Próbowałam wysłać fotki na ten adres, ale mi wrócił mail :(
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 27.07.2012 20:10

pati2304 napisał(a):Próbowałam wysłać fotki na ten adres, ale mi wrócił mail :(
Że tak zapytam...czemu koleżanka nie wkleiła na forum , może innym by się przydały , chyba że masz coś do ukrycia....... :lol:
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 27.07.2012 20:39

maniust napisał(a):
pati2304 napisał(a):Próbowałam wysłać fotki na ten adres, ale mi wrócił mail :(
Że tak zapytam...czemu koleżanka nie wkleiła na forum , może innym by się przydały , chyba że masz coś do ukrycia....... :lol:

Koleżanka by wkleiła chętnie, ale..... z koleżaki ignorant komputerowy :oops: Nie umiem :cry:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 27.07.2012 20:44

pati2304 napisał(a):Koleżanka by wkleiła chętnie, ale..... z koleżaki ignorant komputerowy :oops: Nie umiem :cry:

Zmniejszy koleżanka IrfanView te swoje fotki do 800x600 , bo te co koleżanka ma to rozjadą forum.
Następnie koleżanka wyśle te swoje fotki na http://www.directupload.net/ , skopiuje potem 3 link i wklei w swój post na forum.
Ot wszystko :)

Pozdrav

Mariusz
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 27.07.2012 20:46

maniust napisał(a):
pati2304 napisał(a):Koleżanka by wkleiła chętnie, ale..... z koleżaki ignorant komputerowy :oops: Nie umiem :cry:

Zmniejszy koleżanka IrfanView te swoje fotki do 800x600 , bo te co koleżanka ma to rozjadą forum.
Następnie koleżanka wyśle te swoje fotki na http://www.directupload.net/ , skopiuje potem 3 link i wklei w swój post na forum.

Pozdrav

Mariusz

Za trudne :oops:
Moge Maniek Tobie na priva posłać (podaj adres) a Ty umieścisz na forum :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 27.07.2012 20:49

pati2304 napisał(a):
maniust napisał(a):

Pozdrav

Mariusz

Za trudne :oops:
Moge Maniek Tobie na priva posłać (podaj adres) a Ty umieścisz na forum :lol:

wysyłaj szybko i skasuję email :wink:
Ostatnio edytowano 27.07.2012 20:51 przez maniust, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Pomocy! Pomroczność jasna! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone