można sobie poradzić tablet z bajkami na zagłówku dużo pomaga
a w odpowiedzi do beti, rok temu, wyjazd wg mojej relacji zamknal sie kwotą 6 tys., w tym noclegi w austrii i we Wloszech około 200 euro.
beti-75 napisał(a):wielkie dzieki , naprawde jestescie bardzo pomocni , jeszcze raz dzięki, przedstawiłam koszt męzowi powiedziałam 5,5 tyś, no przełknał to , pow. ze da sie ogarnąć , tak wiec na 90% jedziemy . trochę mam cykora jak my znajdziemy kwatere ale jakos to będzie , córka duża 17 lat to jakoś to wytrzyma -podróż .
dzięki wielkie
czytam forum i nowe rady
joanna młodzik napisał(a):Jak już narzekamy , kto ma dalej , to ja mieszkam w Koszalinie, rozumiecie , tym nad Bałtykiem . Do Krk mam 1500 kilosów , do Bałtyku - 12.....
gdzie do baltyku mam 10metrow a wybieram sie nad morze 1700km... Teraz tylko tak sie zastanawiam czy 1,5tys zl na osobe nam wystarczy? Chcemy jechac w ciemno i syrzelam ze za max 50€/dobe cos znajdziemy na 7/10dni. Jedziemy autkiem z gazem i licze srednia 13/100... Fajnie jakbyscie mogli mi cos podpowiedziec bo sledze wtematy i nie mogesie zdecydowac na konkreetny rejon i juzpowoli zaczynam sie gubic w tej calej wycieczce :hmm:joanna młodzik napisał(a):Jak już narzekamy , kto ma dalej , to ja mieszkam w Koszalinie, rozumiecie , tym nad Bałtykiem . Do Krk mam 1500 kilosów , do Bałtyku - 12.....
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne