Może to pomoże w wyborze miejsca
opatijska-riwiera-i-wyspa-krk-lipiec-2013-t44015.html
Wybór jest spory
gumis84 napisał(a):Witam
mam mały problem, jadę we wrześniu pierwszy raz do chorwacji, i mam na oku okolice NIn ( vrsi) albo mamice. podpowiecie gdzie lepiej.
ps. jade z dzieckiem -3lata
gumis84 napisał(a):Witam
mam mały problem, jadę we wrześniu pierwszy raz do chorwacji, i mam na oku okolice NIn ( vrsi) albo mamice. podpowiecie gdzie lepiej.
Krzysiek88 napisał(a):Witam fanów Chorwacji!
Wybieram się do Chorwacji w pierwszym tygodniu września, tylko nie wiem gdzie. Wstępnie po przeglądnięciu pewnego forum zdecydowany byłem na Bilo, niedaleko Primostanu, ale tak patrzyłem na Youtube to tam plaże takie klifowe mi sie wydają, i trafiłem na to forum. Będe jechał z południa Polski, kilometrów nie wiem czy jest sens bic daleko na południe Chorwacji. Wolał bym długie plaże żwirkowate żeby rozłożyć leżak a nie klify Gdzie by uderzyć? Podobno Makarska taka jest ale że tam tłoczno. No i jadę w ciemno, 2 lub 3 osoby dorosłe, więc zeby o nocleg nie bylo ciezko. Realna jest cena 30-40 euro za apartament?
Vjetar napisał(a):gumis84 napisał(a):Witam
Vrsi to dziura ale całkiem przyjemna jeśli lubicie spokój. Są piaszczyste plaże (dla 3.latka akurat) i ma fajną lokalizację - blisko PL .
Można też wybrać się do pobliskiego Ninu i Zadaru na zwiedzanie i poznawanie historii.
Mamice? Nie byłem, nie znam.
gumis84 napisał(a):gusia-s
dzieki za opis, juz mniej wiecej mam jakiś pogląd, i chyba jednak zdecyduje się na wypad własnie w okolice Makarskiej
a coś bliżej makarskiej ??Rogoznica albo Omis?? albo cos koło??
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne