Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy!Gdzie jechać

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agus512
Globtroter
Pomocy!Gdzie jechać

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus512 » 31.12.2006 19:36

Cześć!
Byłam w 2006 r. na wczasach w Okrugu Gornij kolo trogiru.
Było cudnie. Pojechaliśmy w cztery osoby na 10 dni, a za apartament 40 metrów od plaży nieco powyżej 2 tys. przez pośrednika. Pogoda nam dopisywała był chyba tylko jednen dzień w którym lało. Plaża była pokryta lekkim żwirkiem, a woda bez jeżowców i bardzo ciepła. Sama miejscowość położona w bardzo cichym i przytulnym miejscu. Jak dzieciaki weszły do wody to tam gdzie sie bawiły praktycznie nie było ludzi. Swoboda, cisza. Mam zamiar pojechać w bardzo podobne miejsce, ale chcę tym razem pojechać do innej miejscowości. POSZUKUJĘ NAMIAROW NA CICHE FAJNE MIEJSCA GDZIE MOŻNA POJECHAĆ Z DZIECIAKAMI. JEŚLI SIĘ NAWET DA TO JAKIEŚ NAMIARY NA JAKIEŚ FAJNE I NIE DROGIE APARTAMENTY (szukam bez pośrednika, ponieważ jak sami wiecie płaci się
o połowę mniej)
Z góry dzieki.
Ostatnio edytowano 05.01.2007 13:06 przez agus512, łącznie edytowano 3 razy
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 01.01.2007 01:43

Daj jakieś swoje namiary to Ci prześlę coś ciekawego.
agus512
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus512 » 01.01.2007 13:31

Moj e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Obecnie gg mi nie działa.
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 04.01.2007 18:51

agus512 napisał(a):Cześć!
Było cudnie. Pojechaliśmy w cztery osoby na 10 dni, a za apartament 40 metrów od plaży nieco powyżej 2 tys. przez pośrednika. Pogoda nam dopisywała był chyba tylko jednen dzień w którym lało. Plaża była pokryta lekkim żwirkiem, a woda bez jeżowców i bardzo ciepła. Sama miejscowość położona w bardzo cichym i przytulnym miejscu. Jak dzieciaki weszły do wody to tam gdzie sie bawiły praktycznie nie było ludzi. Swoboda, cisza. Mam zamiar pojechać w bardzo podobne miejsce, ale chcę tym razem pojechać do innej miejscowości. POSZUKUJĘ NAMIAROW NA CICHE FAJNE MIEJSCA GDZIE MOŻNA POJECHAĆ Z DZIECIAKAMI. JEŚLI SIĘ NAWET DA TO JAKIEŚ NAMIARY NA JAKIEŚ FAJNE I NIE DROGIE APARTAMENTY (szukam bez pośrednika, ponieważ jak sami wiecie płaci siś o połowę mniej)
Z góry dzieki.

Witam, szukam w tym roku apartamentu gdzie mógłbym zamieszkać. Czy możesz przesłać jakieś namiary na ten apartament gdzie byłaś.
fasola_am
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasola_am » 04.01.2007 21:57

Również byłabym wdzięczna za przysłanie jakiś propozycji: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
markusg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) markusg » 05.01.2007 06:42

m82m napisał(a):Daj jakieś swoje namiary to Ci prześlę coś ciekawego.

Cześć
Możesz również mnie podesłać te namiary?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dzięki
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 05.01.2007 07:48

Na mojej stronie
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
są opisy moich kilkukrotnych pobytów w CRO są również namiary na apartamenty - może uda Wam się coś wybrać
markusg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) markusg » 05.01.2007 09:11

Dzięki Toudee
agus512
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus512 » 05.01.2007 13:06

To sa namiary na niedrogie biuro podróży:

Renata Vuletic
Dalmatia Aurea Travel
ul.A.Stepinca 118
21 220 Trogir - Chorwacja
tel: +385 21 885 856
fax: +385 21 796 379
tel.kom: +385 98 91 25322
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Niestety nie pamiętam adresu gdzie się znajdował mój apartament.
Ale nazywał się on Villa Mirella.Pani Renata z biura podrozy jest Polką mieszkającą w Cro, więc można się z nią dogadać po Polsku.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 05.01.2007 15:46

agus512 napisał(a):To sa namiary na niedrogie biuro podróży:

A ja wiem, czemu niedrogie :D
agrest
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agrest » 05.01.2007 17:12

To moze sie z nami podzielisz swoja wiedza ? :)
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 10.01.2007 00:14

agus512 napisał(a):Cześć!
Było cudnie. Pojechaliśmy w cztery osoby na 10 dni, a za apartament 40 metrów od plaży nieco powyżej 2 tys. przez pośrednika. Pogoda nam dopisywała był chyba tylko jednen dzień w którym lało. Plaża była pokryta lekkim żwirkiem, a woda bez jeżowców i bardzo ciepła. Sama miejscowość położona w bardzo cichym i przytulnym miejscu. Jak dzieciaki weszły do wody to tam gdzie sie bawiły praktycznie nie było ludzi. Swoboda, cisza. Mam zamiar pojechać w bardzo podobne miejsce, ale chcę tym razem pojechać do innej miejscowości. POSZUKUJĘ NAMIAROW NA CICHE FAJNE MIEJSCA GDZIE MOŻNA POJECHAĆ Z DZIECIAKAMI. JEŚLI SIĘ NAWET DA TO JAKIEŚ NAMIARY NA JAKIEŚ FAJNE I NIE DROGIE APARTAMENTY (szukam bez pośrednika, ponieważ jak sami wiecie płaci się
o połowę mniej)
Z góry dzieki.

Agus ja tez proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ja prześlę Ci w odpowiedzi ,namiary na super apartament.
dziekuję
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.01.2007 00:35

agrest napisał(a):To moze sie z nami podzielisz swoja wiedza ? :)

Wystarczy popatrzyć na mapę i wszystko jasne

Apartamenty w Trogirze przy wejściu do port i z widokiem na port.
Ale na Ciovo już jest lepiej.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 10.01.2007 01:23

na riwierze makarskiej sa sliczne, urokliwe i nieduze miasteczka...
cudne widoki..dla mnie o wiele piekniejsze krajobrazowo niz okolice trogiru(choc samo miasto trogir super;)
np.Tucepi, Igrane, Zivigoscie..
warto pojechac:)jest bosko...ah:)
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 15.01.2007 13:33

Hej ines czy możesz jakiś adresik przesłac. Interesuje mnie Tucepi. Przejeżdzalem tam w zeszłym roku i podobało mi się starszenie. Samam makarska jak dla mnie zbyt tłoczna( szczególnie w lipcu.
adresik: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone