Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy!Gdzie jechać

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 15.01.2007 14:11

mpapu napisał(a):Hej ines czy możesz jakiś adresik przesłac. Interesuje mnie Tucepi. Przejeżdzalem tam w zeszłym roku i podobało mi się starszenie. Samam makarska jak dla mnie zbyt tłoczna( szczególnie w lipcu.
adresik: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Gdybyś poczytał troszke forum, to byś wiedział, że Ineska nie poda Ci namiarów na apartament w Tucepi ;-)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 16.01.2007 13:22

nie poda bo nie ma;)

i jak wszedzie pisalam w dniu wyjazdu przy rozliczaniu wlascicielka chciala nas oszukac :)
wtedy nawet nie przemknelo mi przez glowe zeby wziasc od tej wrednej kobiety namiary:)
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 16.01.2007 13:28

trudno;-(
chce gdzieś się ulokowac żeby tylko nie przy jakims kanale i nie ściśle pomiędzy lądem a wyspą ( np. Omiś) i tucepi wydawało mis ok. Ciovo, Trogir , Szybenik obcykany teraz chciałem troszke dalej na poludnie.Dubrownik jest ciut za daleko( jeden kierowca) i wychodzi mi ten rejon ale ceny po 100 euro to troszke zadużo.( 2 osoby dorosle i dwoje dzieci) Moze ktoś ma jakiś fajny "niedrogi" namiar na lokum przy morz gdzie bedzie w miare cicho.?
graszka37
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) graszka37 » 18.01.2007 15:35

...a mnie sie podoba Ciovo ,a zwłaszcza Okrug Gornji tylko nie przy tej glównej plaży....tam można sobie owszem dojść wieczorkiem na piwko a mieszkać bardziej urokliwie i kameralnie....już nie mówiąc że te małe plażyczki sa o wiele ciekawsze...woda klarowna...ludzi malo..a bywa że wcale...
byłam w tamtym roku..w domu otoczonym zielenią...i tylko dwa apartamenty cisza ..spokój..i ten widok z tarasu..ja tam Ciovo polecam !
Midunia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midunia » 19.01.2007 19:40

m82m również poroszę o te namiary , jedziemy w dwie rodziny 5 i 3 osoby. podaję maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 19.01.2007 19:53

mpapu napisał(a): Interesuje mnie Tucepi.

Samam makarska jak dla mnie zbyt tłoczna( szczególnie w lipcu.

Jak twoim zdaniem może byc w lipcu w Tucepi ???? porównując Makarska która twoim zdaniem była nazbyt tłoczna.
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 20.01.2007 12:33

Midunia proszę namiary masz na skrzynce !POZDRO!
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 20.01.2007 17:25

graszka37 napisał(a):...a mnie sie podoba Ciovo ,a zwłaszcza Okrug Gornji tylko nie przy tej glównej plaży....tam można sobie owszem dojść wieczorkiem na piwko a mieszkać bardziej urokliwie i kameralnie....już nie mówiąc że te małe plażyczki sa o wiele ciekawsze...woda klarowna...ludzi malo..a bywa że wcale...
byłam w tamtym roku..w domu otoczonym zielenią...i tylko dwa apartamenty cisza ..spokój..i ten widok z tarasu..ja tam Ciovo polecam !

Witam, poszukuję w tym roku takiej oferty jaką Ty w swoim poście reklamujesz. Jedyny problem, nie mogę znaleźć na żadnej mapie tej miejscowości. Jak możesz to podaj mi na email namiary na tą miejscowość. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. :papa:
graszka37
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) graszka37 » 20.01.2007 20:58

boybondek napisał(a):
graszka37 napisał(a):...a mnie sie podoba Ciovo ,a zwłaszcza Okrug Gornji tylko nie przy tej glównej plaży....tam można sobie owszem dojść wieczorkiem na piwko a mieszkać bardziej urokliwie i kameralnie....już nie mówiąc że te małe plażyczki sa o wiele ciekawsze...woda klarowna...ludzi malo..a bywa że wcale...

Witam, poszukuję w tym roku takiej oferty jaką Ty w swoim poście reklamujesz. Jedyny problem, nie mogę znaleźć na żadnej mapie tej miejscowości. Jak możesz to podaj mi na email namiary na tą miejscowość. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. :papa:

namiary przesłane ...miłego wieczorku..pzdr :D :D
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 20.01.2007 21:07

graszka37 napisał(a):
boybondek napisał(a):

namiary przesłane ...miłego wieczorku..pzdr :D :D

Dziękuję za szybką odpowiedz.:D :D
Midunia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midunia » 22.01.2007 13:33

m82m dzięki za namiary. Pozdrawiam
krakers
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakers » 31.01.2007 10:56

Czy ktoś już rezerwował kwatery z da-travel? Czy Pani Renata jest wiarygodna?
alf66
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alf66 » 11.06.2007 23:09

graszka37 . PROSZE O TE NAMIARY adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pomocy!Gdzie jechać - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone