Eewwaa napisał(a):OOO fajnie. Jak wrócisz, to opisz jak było, bo przyznam, że Dugi Otok nie należy do najczęściej odwiedzanych przez Cromaniaków, a wydaje się być bardzo ciekawy....
Dani Maršan zaprasza na Dugi Otok
Eewwaa napisał(a):OOO fajnie. Jak wrócisz, to opisz jak było, bo przyznam, że Dugi Otok nie należy do najczęściej odwiedzanych przez Cromaniaków, a wydaje się być bardzo ciekawy....
hassanbey napisał(a):Odświeżam temacik
W tym roku lecę na Dugi Otok do miejscowości SAVAR
Kwaterę znalazłem najtaniej w całej mojej 5 letniej karierze Cromaniaka -60 Euro za 6 osób + pies czyli na moją rodzinkę 30
Wgląd na kwaterę proszę obejrzeć TUTAJ Wybrać zdjęcie z prawej strony - najlepiej te drugie od dołu. Ten domek prawie na końcu z pomarańczową dachówka (koło niedokończonego domu) jest moją kwaterą. Na samym końcu w zagajniku mieści się cmentarz, więc sąsiadów będę miał spokojnych
kurush napisał(a):Witajcie cromaniacy! Ja tak po różnych wątkach rzucam to samo pytanko w nadziei na odpowiedź: czy ktoś wie cokolwiek o kempingach na Dugim Otoku?
Tego masz ile chcesz .Wystarcz pochodżyt po miescowoszcz Bożawa i czytat oferte wyweszone .Zawitaj do hoteli w Bożavi i Sali bo czensto organizujom czekawe wyczeczki czy nurkowanie.W kturej miesczowoszći bendzieszagmat napisał(a):Nie wiecie przypadkiem czy z Dugiego Otoku można wybrać się na jakiś rejs wkoło Kornati oraz czy w której z miejscowości są organizowane jakieś wypady nurkowe (nie dla profesjonalistów)?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne