juliaka napisał(a):- Czy rzeczywiście jest tak daleko na Peljesac i jak najlepiej jechać ( jedziemy z Wieliczki)
- czy Trstenik to dobry wybór ( jesteśmy rodzinami z dziećmi w różnym wieku)
- Czy ktoś z Was był w tym roku w tych okloicach i jakie macie wrażenia ( interesuje mnie płaża , dotępo do podstawowych artykułów żywnościowych, jakies rozrwywki, itp
Bocian napisał(a):Adam.B napisał(a):Dużo os i komarów w okolicach Podobuce?.. i Duby Peljeskiej ?
Co ty z tymi osami? W piłkę będziesz z nimi grał?
Adam.B napisał(a):Bocian napisał(a):Adam.B napisał(a):Dużo os i komarów w okolicach Podobuce?.. i Duby Peljeskiej ?
Co ty z tymi osami? W piłkę będziesz z nimi grał?
Bocian tu nie o mnie chodzi ..tylko o pewną damę..która jest uczulona na osy ; ) .. po prostu nigdzie w cro nie spotkalem Os i Komarów więc pytam..
aśkaj napisał(a):bok
Przyjemne plaże z malowniczymi zatokami przy drodze na Podobucze...sam dojazd do Podobucze ...warto wyjśc z auta i przejść tą trasę pieszo;) widoki zapierające przysłowiowy dech....ale trasa jak na koniec świata, kompletne pustkowie.
srdcan pozdrav
Aguha napisał(a):W 2009 w Borku we wrześniu było mnóstwo os, nie dało się spokojnie zjeść czegokolwiek na tarasie, bo się towarzystwo zwiadywało, a ja z zasady nie dzielę się jedzeniem. Komarów i ich piękniejszych kąsających połów nie zanotowałam.
Pozdrawiam
Bocian napisał(a):Osy w Borku przy śniadaniu są zawsze Jedna , dwie sztuki...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne