santosz napisał(a):Witam ponownie, dziekuje wszystkim za słowa krytyki , oczywiście poprawiłem juz wszystkie zdjecia, przepraszam ale dopiero sie ucze, teraz juz wiem ze 800x600 jest akurat. Nie mam zbyt dużego doswiadczenia w opisywaniu podróży i pewnie bede sie posiłkował bardzo dużą ilością zdjęć bo mamy ich z tej wyprawy dość sporo, mam tylko nadzieje ze nie jest to uznawane na tym forum jako cos nagannego poniewaz ja osobiscie tez lubie czytac posty na forum jednak jesli okraszone sa spora iloscia zdjec tym lepiej dla mnie.
Janusz Bajcer napisał(a):santosz napisał(a):Witam ponownie, dziekuje wszystkim za słowa krytyki , oczywiście poprawiłem juz wszystkie zdjecia, przepraszam ale dopiero sie ucze, teraz juz wiem ze 800x600 jest akurat. Nie mam zbyt dużego doswiadczenia w opisywaniu podróży i pewnie bede sie posiłkował bardzo dużą ilością zdjęć bo mamy ich z tej wyprawy dość sporo, mam tylko nadzieje ze nie jest to uznawane na tym forum jako cos nagannego poniewaz ja osobiscie tez lubie czytac posty na forum jednak jesli okraszone sa spora iloscia zdjec tym lepiej dla mnie.
Lepiej będzie się czytać, jeśli w postach będą polskie literki
Bo raz, są raz nie
to ja ewa napisał(a):santosz bywalismy w tych samych miejscach
Powrót do Nasze relacje z podróży