Iwona75 napisał(a):No nie może być ! W połowie sierpnia tłumów nie było, a teraz są ?
Na głównych plażach może jeszcze jest ciasno, ale zawsze można ustronne, mało zaludnione miejsce znaleźć.
Powiem szczerze że w tym roku tylko raz taki tłum widziałam, przejeżdżając przez Gradac, ale że na publiczne plaże nie chodzę, więc problemu nie widzę. Z tabliczkami o apartamentach stali już po 20 sierpnia, nie sprawdzałam, bo "domek" mieliśmy ze sobą, ale było tego sporo, więc dziwi mnie trochę ten post
banankochan napisał(a):Trzeba było jechać na pustynie, tam ludzi nie ma
projektom napisał(a):banankochan napisał(a):Trzeba było jechać na pustynie, tam ludzi nie ma
Na pustyni nie ma Jadranka .
Ogólnie jestem zadowolony z wyjazdu, tylko rozczarowałem się ilością ludzi (i rzucaniem petów do morza i na plażę. Sam dbam o to, żeby moje dziecko nie sikało do morza, tłumacząc cierpliwie dlaczego, a potem ono widzi jak jakiś flejtuch po 5 piwach rzuca niedopałek na plażę lub do morza).
Sądziłem, że wrzesień jest spokojniejszy - ale jak widać nie w Makarska Riviera.
Wczoraj (po dwóch dniach trochę mniej słonecznej pogody) zaczęło się wyludniać. Plan mój na następny rok jest następujący: od 1 - 7 września pobyt w rejonie od Primosten do Omis, a od 8 -14 w okolicach Breli do Podaca. Powinno być wtedy idealnie.
Jak ogarnę się po przyjeździe (dziś o 6.45 wróciliśmy) to zacznę jakąś obiektywną i umaszczoną fotografiami i filmikami (a jakże!) relację pisać.
Proszę tylko użytkowników o małą pomoc - jak filmiki wrzucać na forum i jaką maks. wielkość mogą mieć?
Pozdrav
sdolas napisał(a):Możliwe że wydarzenia w Grecji, Turcji, Syrii itd. wpłynęły na decyzje urlopowiczów i zasilili w tym roku portfele Chorwatów.
Powrót do Nasze relacje z podróży