Pääkäyttäjä napisał(a):O, wspomnienia Choć my znad Gardy to mamy akurat deszczowe wspomnienia i woda w sierpniu miała temperaturę 20°C...
Nam akurat pogoda bardzo się udała chociaż niestety też momentami deszcz zagościł
Pääkäyttäjä napisał(a):O, wspomnienia Choć my znad Gardy to mamy akurat deszczowe wspomnienia i woda w sierpniu miała temperaturę 20°C...
khml napisał(a):Szybka relacja .... ale ten błękit na zdjęciach hmm....
Zachęcił mnie do odwiedzenia tego miejsca
Czekamy na kolejną
NataliaSze napisał(a):khml napisał(a):Szybka relacja .... ale ten błękit na zdjęciach hmm....
Czekamy na kolejną
Nigdy nie robiłam wcześniej relacji I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji
NataliaSze napisał(a):Nigdy nie robiłam wcześniej relacji I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji
gusia-s napisał(a):Dzięki za podzielenie się wrażeniami i fotkami
Pääkäyttäjä napisał(a):NataliaSze napisał(a):khml napisał(a):Szybka relacja .... ale ten błękit na zdjęciach hmm....
Czekamy na kolejną
Nigdy nie robiłam wcześniej relacji I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji
Nie wiem, czy akurat o to chodzi ale z błękitem nad jeziorem jest pewien problem - jest najczęściej rano albo po deszczu/wietrznej pogodzie, potem nad jeziorem unosi się mgiełka i już nie jest tak bajkowo
piotrf napisał(a):Spędziłem południe w bardzo miły sposób - z Twoją relacją , odrabiając zaległości forumoweNataliaSze napisał(a):Nigdy nie robiłam wcześniej relacji I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji
Tu muszę zaprotestować - w tej relacji nie zauważyłem ani jednego nienadającego się do relacji zdjęcia
Dziękuję za ciekawą relację ( kolejną , która kusi do powrotu ) i czekam na Belgię
Pozdrawiam
Piotr
NataliaSze napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):NataliaSze napisał(a):khml napisał(a):Szybka relacja .... ale ten błękit na zdjęciach hmm....
Czekamy na kolejną
Nie wiem, czy akurat o to chodzi ale z błękitem nad jeziorem jest pewien problem - jest najczęściej rano albo po deszczu/wietrznej pogodzie, potem nad jeziorem unosi się mgiełka i już nie jest tak bajkowo
Lub po edycji w Photoshopie
khml napisał(a):NataliaSze napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):NataliaSze napisał(a):khml napisał(a):Szybka relacja .... ale ten błękit na zdjęciach hmm....
Czekamy na kolejną
Lub po edycji w Photoshopie
No proszę .... a ja liczyłem na taki widok na żywo - codziennie, nie tylko rano lub po deszczu
gusia-s napisał(a):No rzeczywiście ciut jak w Wenecji i jedzenie odpowiednie
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe