Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podróże te małe i te duże :)

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
NataliaSze
Croentuzjasta
Re: Polsko - Włoskie wakacje LAGO DI GARDA 2017 fotorelacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 01.02.2018 09:55

Pääkäyttäjä napisał(a):O, wspomnienia :) Choć my znad Gardy to mamy akurat deszczowe wspomnienia i woda w sierpniu miała temperaturę 20°C...

Nam akurat pogoda bardzo się udała chociaż niestety też momentami deszcz zagościł :)
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 01.02.2018 09:56

khml napisał(a):Szybka relacja .... ale ten błękit na zdjęciach hmm.... :roll:
Zachęcił mnie do odwiedzenia tego miejsca :lol:
Czekamy na kolejną :papa:

Nigdy nie robiłam wcześniej relacji :) I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych :) Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni :) I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.02.2018 10:39

NataliaSze napisał(a):

Nigdy nie robiłam wcześniej relacji :) I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych :) Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni :) I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji :)

Nie wiem, czy akurat o to chodzi ale z błękitem nad jeziorem jest pewien problem - jest najczęściej rano albo po deszczu/wietrznej pogodzie, potem nad jeziorem unosi się mgiełka i już nie jest tak bajkowo :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 01.02.2018 12:20

Dzięki za podzielenie się wrażeniami i fotkami :)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 01.02.2018 12:52

Spędziłem południe w bardzo miły sposób - z Twoją relacją , odrabiając zaległości forumowe :D

NataliaSze napisał(a):Nigdy nie robiłam wcześniej relacji :) I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych :) Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni :) I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji :)

Tu muszę zaprotestować - w tej relacji nie zauważyłem ani jednego nienadającego się do relacji zdjęcia :D
Dziękuję za ciekawą relację ( kolejną , która kusi do powrotu 8) ) i czekam na Belgię

Pozdrawiam
Piotr
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 01.02.2018 13:06

gusia-s napisał(a):Dzięki za podzielenie się wrażeniami i fotkami :)

Ja również dziękuję za czytanie mojej relacji :)
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 01.02.2018 13:06

Pääkäyttäjä napisał(a):
NataliaSze napisał(a):

Nie wiem, czy akurat o to chodzi ale z błękitem nad jeziorem jest pewien problem - jest najczęściej rano albo po deszczu/wietrznej pogodzie, potem nad jeziorem unosi się mgiełka i już nie jest tak bajkowo :)

Lub po edycji w Photoshopie :)
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 01.02.2018 13:07

piotrf napisał(a):Spędziłem południe w bardzo miły sposób - z Twoją relacją , odrabiając zaległości forumowe :D

NataliaSze napisał(a):Nigdy nie robiłam wcześniej relacji :) I takich zdjęć które by się nadawały. Zawsze bardziej skupiałam się na zdjęciach albumowych :) Podczas kolejnego urlopu na pewno się to zmieni :) I przygotuję się odpowiednio do zrobienia relacji :)

Tu muszę zaprotestować - w tej relacji nie zauważyłem ani jednego nienadającego się do relacji zdjęcia :D
Dziękuję za ciekawą relację ( kolejną , która kusi do powrotu 8) ) i czekam na Belgię

Pozdrawiam
Piotr

Dziękuję bardzo, Pozdrawiam. :)
khml
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) khml » 01.02.2018 20:10

NataliaSze napisał(a):
Pääkäyttäjä napisał(a):
NataliaSze napisał(a):

No proszę .... a ja liczyłem na taki widok na żywo - codziennie, nie tylko rano lub po deszczu :roll:
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 03.02.2018 15:07

khml napisał(a):
NataliaSze napisał(a):
Pääkäyttäjä napisał(a):
NataliaSze napisał(a):

No proszę .... a ja liczyłem na taki widok na żywo - codziennie, nie tylko rano lub po deszczu :roll:

Ale widok bardzo od rzeczywistości nie odbiegał akurat :)
NataliaSze
Croentuzjasta
Blankenberge Belgia 2015 r.

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 03.02.2018 18:19

Kierunek Turnich - Koln Deutschland a stamtąd do Belgii :)
Do Blankenberge jechaliśmy z Kolonii w Niemczech razem z moimi rodzicami na ostatnie dwa tygodnie czerwca 2015.

Droga do wyglądała tak:

282.JPG

A tu moje ulubione miejsce :) Zawsze tu przychodzę gdy jestem u rodziców :)
Zamek Turnich i park wokoło :)

284.JPG

286.JPG

CDN....
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 06.02.2018 11:56

Droga do Blankenberge przebiegła sprawnie, ale temperatura i deszcz nie zachęcały...
Dojechaliśmy w miarę szybko zameldowanie na kempingu, rozpakowywanie i zwiedzanie ośrodka...
Tyle uliczek pomiędzy domkami, że zgubić się można 8O .
Idziemy na plażą. W linii prostej niby nie daleko, trzeba przejść przez most nad bardzo ruchliwą drogą. W kolejnych dniach na plażę jeździliśmy autem i parkowaliśmy wzdłuż drogi na bezpłatnym parkingu...

316.JPG

A potem cieszyć się szeroką piaszczystą plażą, chociaż pogoda nie zachęcała do plażowania, spacer musiał być.

322.JPG

Pogoda się pogarsza:
324.JPG

Zawiedzanie portu:
326.JPG

CDN....
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 07.02.2018 10:50

CD...
Wycieczka do Brugii - Belgijskiej Wenecji... Było zimno i deszczowo, ale miasteczko bardzo ładne. Można było wykupić bilet i popłynąć w rejs kanałami Brugii, Klimatyczna starówka...

365.JPG

364.JPG

363.JPG

I to co kobiety lubią najbardziej :)

362.JPG

360.JPG

357.JPG

Mule musiały być obowiązkowo, rewelacyjnie przyrządzone :)

368.JPG

Po pysznym obiedzie czas wracać...
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 07.02.2018 15:50

No rzeczywiście ciut jak w Wenecji i jedzenie odpowiednie :)
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 07.02.2018 16:17

gusia-s napisał(a):No rzeczywiście ciut jak w Wenecji i jedzenie odpowiednie :)

Jedzenie rewelacyjne, a do Wenecji z tamtą daleko :):):):) :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Podróże te małe i te duże :) - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies