Prot napisał(a):jesli chodzi o Travelcro (robię ci dużą reklamę Aniu )
cytat z tekstu sponsor konkursu fotograficznego
,,TravelCRO - wycieczki do Chorwacji
Jesteśmy Chorwacką Agencją mającą swoją siedzibę w jednym z piękniejszych Turystycznąregionów Chorwacji - na Makarskiej Riwierze. W związku z tym większość naszych propozycji dotyczy środkowej i południowej Dalmacji.''
Ale to nieprawda.
Tavelcro jest agencją polską mającą siedzibę w Krakowie na ul.Sz.....
także trochę więcej śmiałości i optymizmu w pisaniu.A może po prostu więcej szczerości.
Jako organizator zielonych szkół i innych imprez do Chorwacji powinnaś mieć zezwolenie ,a nie ma Cię w Centralnym Rejestrze Zezwoleń.
tu sprawdzamy legalne biura turystyczne
Plumek napisał(a):Prot napisał(a):jesli chodzi o Travelcro (robię ci dużą reklamę Aniu )
cytat z tekstu sponsor konkursu fotograficznego
,,TravelCRO - wycieczki do Chorwacji
Jesteśmy Chorwacką Agencją mającą swoją siedzibę w jednym z piękniejszych Turystycznąregionów Chorwacji - na Makarskiej Riwierze. W związku z tym większość naszych propozycji dotyczy środkowej i południowej Dalmacji.''
Ale to nieprawda.
Tavelcro jest agencją polską mającą siedzibę w Krakowie na ul.Sz.....
także trochę więcej śmiałości i optymizmu w pisaniu.A może po prostu więcej szczerości.
Jako organizator zielonych szkół i innych imprez do Chorwacji powinnaś mieć zezwolenie ,a nie ma Cię w Centralnym Rejestrze Zezwoleń.
tu sprawdzamy legalne biura turystyczne
Źle kombinujesz... Może więcej uczciwości, Andrzejku? Nie szukaj sensacji tam, gdzie jej nie ma.
Przecież jak byk jest napisane, że jesteśmy chorwacką agencją turystyczną, więc w Polsce nie musimy prowadzić działalności, prawda? No więc nie mamy A to, co znalazłeś w necie - to kontakt na naszą osobę do kontaktu w Polsce, zajmującą się zielonymi szkołami
Plumek
Trebor napisał(a):Chcę tu właśnie, w tym temacie Forum, pozdrowić wszystkich znajomych mi z korespondencji cromaniaków, których miałem nadzieję poznać osobiście na piątkowym zjeździe w Krakowie, ale niestety nie dane mi było. Krakuscity, meeg - przepraszam, że nie wymienię wszystkich (tych "starszych" też - pisałem kiedyś na forum pod nickiem wawrob), ale było ich wielu i wielu widziałem na zdjęciach w galerii Plumka, travelcro. Mam nadzieję poznać Was przy okazji następnego zjazdu lub po prostu na plażach Chorwacji. Listopadowe choróbska to podwójnie paskudna rzecz. Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam (na zdjęciach prezentujecie się wspaniale!).
Prot napisał(a):Trebor napisał(a):Chcę tu właśnie, w tym temacie Forum, pozdrowić wszystkich znajomych mi z korespondencji cromaniaków, których miałem nadzieję poznać osobiście na piątkowym zjeździe w Krakowie, ale niestety nie dane mi było. Krakuscity, meeg - przepraszam, że nie wymienię wszystkich (tych "starszych" też - pisałem kiedyś na forum pod nickiem wawrob), ale było ich wielu i wielu widziałem na zdjęciach w galerii Plumka, travelcro. Mam nadzieję poznać Was przy okazji następnego zjazdu lub po prostu na plażach Chorwacji. Listopadowe choróbska to podwójnie paskudna rzecz. Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam (na zdjęciach prezentujecie się wspaniale!).
Niestety Robert nie mogę zamieścić tutaj twojej strony.Masz tam tylko trzy zdjęcia z Chorwacji.
Trebor napisał(a):Prot napisał(a):Trebor napisał(a):Chcę tu właśnie, w tym temacie Forum, pozdrowić wszystkich znajomych mi z korespondencji cromaniaków, których miałem nadzieję poznać osobiście na piątkowym zjeździe w Krakowie, ale niestety nie dane mi było. Krakuscity, meeg - przepraszam, że nie wymienię wszystkich (tych "starszych" też - pisałem kiedyś na forum pod nickiem wawrob), ale było ich wielu i wielu widziałem na zdjęciach w galerii Plumka, travelcro. Mam nadzieję poznać Was przy okazji następnego zjazdu lub po prostu na plażach Chorwacji. Listopadowe choróbska to podwójnie paskudna rzecz. Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam (na zdjęciach prezentujecie się wspaniale!).
Niestety Robert nie mogę zamieścić tutaj twojej strony.Masz tam tylko trzy zdjęcia z Chorwacji.
Procie złoty, nie zajarzyłeś: zdjęcia z ostatniego zjazdu cromaniaków na Siennej w moim kochanym Krakowie widziałem na stronie travelcro - link kilka postów wyżej. Tu nie o moje zdjęcia chodzi. Pozdrawiam cię.
Prot napisał(a):Trebor napisał(a):Prot napisał(a):Trebor napisał(a):Chcę tu właśnie, w tym temacie Forum, pozdrowić wszystkich znajomych mi z korespondencji cromaniaków, których miałem nadzieję poznać osobiście na piątkowym zjeździe w Krakowie, ale niestety nie dane mi było. Krakuscity, meeg - przepraszam, że nie wymienię wszystkich (tych "starszych" też - pisałem kiedyś na forum pod nickiem wawrob), ale było ich wielu i wielu widziałem na zdjęciach w galerii Plumka, travelcro. Mam nadzieję poznać Was przy okazji następnego zjazdu lub po prostu na plażach Chorwacji. Listopadowe choróbska to podwójnie paskudna rzecz. Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam (na zdjęciach prezentujecie się wspaniale!).
Procie złoty, nie zajarzyłeś: zdjęcia z ostatniego zjazdu cromaniaków na Siennej w moim kochanym Krakowie widziałem na stronie travelcro - link kilka postów wyżej. Tu nie o moje zdjęcia chodzi. Pozdrawiam cię.
Gdybym nie zajarzył to bym ci nie odpisał.Także szyderco.
Prot napisał(a):Wolę tak.
A na raziehttp://www.rabac.prv.pl/
Trebor napisał(a):Prot napisał(a):Wolę tak.
A na raziehttp://www.rabac.prv.pl/
Ładny i rzetelny serwis. Nie byłem na Istrii, ale chyba się tam nie wybiorę. Podobno - opinia wielu forumowiczów - uroki tych miejsc przyćmiome są nienajciekawszym, licznym towarzystwem rodaków. Pula - miejsce, gdzie można się pokazać. Rovinj - to samo. Młodziutcy kowboje na swoich szalejących maszynach. My szukamy w Cro zupełnie innych miejsc i klimatów. Wiesz, gdzie byłem w tym roku, prawda?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne