Parę miesięcy temu poznałem Faceta, którego kręci pływanie kajakiem.
Wśród gór lodowych na Antarktydzie.
Gość pod 70-kę...
zosia2005 napisał(a):Co ja tu widze,przeciez to istna burza i sztorm jezeli chodzi o watek i przebieg rozmow.Cro to dla mnie istny raj ale Baltyk ma jedna niezaprzeczalna wartosci -jod
Krzysztof i Lidia napisał(a):Jeśli koniecznie ma być Bałtyk to sprawdzony na własnej skórze Żółty Dworek
Bardzo fajny ośrodek, miła atmosfera, zajęcia dla dzieci, wieczorami dla... dorosłych i spokój. Niby reklamują się jako Mielno ale w rzeczywistości to Unieście... na szczęście.
zosia2005 napisał(a):Krzysztof i Lidia napisał(a):Jeśli koniecznie ma być Bałtyk to sprawdzony na własnej skórze Żółty Dworek
Bardzo fajny ośrodek, miła atmosfera, zajęcia dla dzieci, wieczorami dla... dorosłych i spokój. Niby reklamują się jako Mielno ale w rzeczywistości to Unieście... na szczęście.
SPRAWDZIŁAM i strona internetowa oraz oferta jest super.Jakie posiłki sewrują? Faktycznie trochę pod dzieci? DZIEKI!
mariusz-w napisał(a):zosia2005 napisał(a):Co ja tu widze,przeciez to istna burza i sztorm jezeli chodzi o watek i przebieg rozmow.Cro to dla mnie istny raj ale Baltyk ma jedna niezaprzeczalna wartosci -jod
Adresów kwater prywatnych to ja nie podam, bo w naszym wypadku to przeważnie korzystamy z pensjonatów/hoteli.
Ale odwiedzamy Bałtyk przeważnie wiosną lub zimą.
Najczęściej jest to Świnoujście ... bo w maju do Ahlbecku można wpaść na świetne szparagi, a zimą to Darłówko ... bo spokojnie i jodu dużo !
Pozdrawiam.
zosia2005 napisał(a): DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE SUGESTIE !
Gajus.ems napisał(a):Sam osobiście od 12 lat spędzam wakacje w CRO ale co roku tęsknię za Bałtykiem.
Darraz napisał(a):http://www.morze-miedzywodzie.cba.pl/
Polecam - miejscowość spokojna, plaża niedaleko i bardzo szeroka - idealne miejsce do pobytu z dziećmi. Przesympatyczni gospodarze.