napisał(a) kulka53 » 27.05.2008 12:37
Ja też lubię Bałtyk, jeździliśmy nie raz i nie dwa....... ale kiedyś pojechałem trochę bardziej na Południe.........
A poważnie, znajomy chciał się wybrać do Czarnogóry lub CRO, pytał mnie jak to zrobić, którędy jechać, i w ogóle gdzie najlepiej i co mu radzę. Bo właściwie to ktoś tam mu polecił świetną kwaterę w Krynicy Morskiej za ............165 zł za 3 osoby na dobę (w sierpniu, bez wyżywienia)
No to ja mu na to żeby jednak to przemyślał bo po przeliczeniu 165 zł przez 3.50 (obecna cena euro) to mu wyjdzie prawie 50........
, a za tyle to ma spokojnie fajny apartament, pewną pogodę, ciepłe morze itp itd. Obiecał, że się zastanowi.........
krzysiek M. napisał(a):A może ktos ma jakiś namiar na fajną kwaterę nad Zatoką Gdańską?Zależy mi na tej lokalizacji bo chcemy zwiedzić Gdańsk, Malbork i Elbląg
Mam sprawdzoną, (byłem 5 razy) w cichej okolicy kwaterę w Dębkach, co prawda to nie nad Zatoką, ale Malbork możesz zwiedzić po drodze, a do Gdańska jest jakieś 60 km. Jak chcesz wyślę Ci kontakt na priv i pogadasz z miłą właścicielką.
Ostatnio edytowano 27.05.2008 13:18 przez
kulka53, łącznie edytowano 1 raz