Josko Bulic napisał(a)::D Ja prawie codzienie gotujem Horvatske potrawe a w swojoj restauraciji mam dania na psziklad miecznik z czarnim riżotom[sepia,kalamari]Dorade po dalmatinsku,zupa krem z kalamaruw ,krewetek i kawalkami rib rużnorodnich, krewetki z woka krulewske,okonia morskego,kalamari z pikantnim pomidorowim sosiku,male oszmjornice na szaszwikach z kuskusem.Kedy to piszem od razu sie glodni robym
Jacynty napisał(a):smok131 napisał(a):jacynty ty masz blisko to zapraszam na rybkę
mam do wróżki napisać odnośnie miejsca czy co???? ....smaku narobiłeś nie tylko mnie...a to chyba żart.
kjedi napisał(a):No dobra - jest i druga Montenegro (o rzut moferowym beretem), przy wyjeździe z Wawy na Terespol/Lublin.
http://www.restauracja-montenegro.pl/index.html
Wygląd niestety daleki od konoby.
Pozdr