tony montana napisał(a):
Miłe.
Pozdrawiam,
Wojtek
Nefer napisał(a):No ja też lubię dobre kartacze, a na Podlasiu pod tym względem jest raj .
Franz napisał(a):Miłe.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Zacny.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Wskazuje tak zwaną najwyższą porę...
Pozdrawiam,
Wojtek
A dla mnie całkiem inny.... Na Cyprze nie widziałam meczetu wykończonego drewnem w środku, zawsze były to betonowe/kamienne ściany.... A w Turcji nie byłam, miała być w maju, no ale ......tony montana napisał(a):"Nasz Polski" meczet jest jednocześnie podobny do tych w Turcji czy na Cyprze, ale jednak inny, bardziej jak dom, w którym miło jest być.
tony montana napisał(a):"Nasz Polski" meczet jest jednocześnie podobny do tych w Turcji czy na Cyprze, ale jednak inny, bardziej jak dom, w którym miło jest być.
piekara114 napisał(a):A dla mnie całkiem inny.... Na Cyprze nie widziałam meczetu wykończonego drewnem w środku, zawsze były to betonowe/kamienne ściany.... A w Turcji nie byłam, miała być w maju, no ale ......tony montana napisał(a):"Nasz Polski" meczet jest jednocześnie podobny do tych w Turcji czy na Cyprze, ale jednak inny, bardziej jak dom, w którym miło jest być.
Nefer napisał(a):Bohoniki zdecydowanie warte są odwiedzin.
A przewodniczka jest świetna (podobnie zresztą jak przewodnik w Kruszynianach) . Bohoniki i Kruszyniany to takie must see w tym rejonie.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):"Nasz Polski" meczet jest jednocześnie podobny do tych w Turcji czy na Cyprze, ale jednak inny, bardziej jak dom, w którym miło jest być.
Bardzo ładny.
Byłem w kilku drewnianych, czasem tylko drewnem od środka obłożonych. Ostatni, jaki mi się w tym typie zdarzyło zobaczyć, widać tutaj: post2135933.html#p2135933
Pozdrawiam,
Wojtek