Nefer napisał(a):Sztynort to mi się też jeszcze z "Zęzą" kojarzy (o ile nie przekręcam nazwy) .
Nefer napisał(a):
Wiadukty robią wrażenie .
piotrf napisał(a):Kwaterę Himmlera ( podobnie jak resztę umocnień ) zwiedza się za darmochę cały dzień , trzeba tylko uważać na studzienki wentylacyjne , czy instalacyjne - część w pobliżu bunkra jest zabezpieczona taśmą , te w lesie skutecznie zamaskowała natura
Wiadukty w Stańczykach pamiętam z mojej pierwszej tam wizyty przed pół wieku , teraz prezentują się znacznie lepiej
Szkoda , że nie każdy jest w stanie zrozumieć , że utrzymanie w dobrej kondycji takich obiektów to ogrom sił i środków , stąd bilety . . .
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):Z Wiaduktu Stańczyki jedziemy nad Wigry. Parkowanie 10 PLN za all day
Franz napisał(a):Niektórymi zdjęciami trochę jak przez mgłę przypominasz mi wakacje spędzone w okolicach Augustowa prawie 30 lat temu.
Pozdrawiam,
Wojtek
dangol napisał(a):Taniocha!
W Bieszczadach w tym roku na parkingach parku narodowego cena wynosi 18 zł, a na gminnym na Przełęczy Wyżnej aż 25 zł
A tak w ogóle, to fajne miejsca pokazujesz . Jeśli w przyszłym roku znów nie uda się wypad nad ciepłe morze, to może trzeba pomyśleć o tym kierunku?
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):CDN (chyba)
Chyba na pewno
dangol napisał(a):Kartacze i chłodnik mniam mniam !