mysza73 napisał(a):Babcia jak zwykle nas rozpieszcza
Pozdrów ode mnie serdecznie Babcię i Stefcię.
Bawcie się dobrze!
piekara114 napisał(a):Tony, pokazuj ten nocleg w NIE szuwarach...
piotrf napisał(a):Tak się porobiło przez teconievidać , że w tym roku i nas pogoniło po wschodnich rubieżach kompleksowo , te same miejsca odwiedziliśmy plus zamki tych , co to nam największe z cegły murowane zostawili . . . tak być miało
Co do spania w szuwarach - to może być bardzo ciekawe doświadczenie
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):Zapomniałem jeszcze, że tego dnia (15.08) w okolicach Fortu Boyen w Giżycku odbywa się koncert polskich raperów (Żabsony te sprawy), mój Młody zatem poprosił o to, abyśmy tam podjechali
Biletów już nie ma, ale słychać stąd b. dobrze: "ziiom ziooom"
Trajgul napisał(a):tony montana napisał(a):Zapomniałem jeszcze, że tego dnia (15.08) w okolicach Fortu Boyen w Giżycku odbywa się koncert polskich raperów (Żabsony te sprawy), mój Młody zatem poprosił o to, abyśmy tam podjechali
Biletów już nie ma, ale słychać stąd b. dobrze: "ziiom ziooom"
Dzięki za zdjęcia Twierdzy Boyen. Byłem tam na punkowym koncercie 20 lat temu. Był wtedy ogień .
maslinka napisał(a):Nie wiem, czy wierzyć w te historie o promieniowaniu Jest kilka takich miejsc w Polsce, choćby czakram na Wawelu, ale jakoś nie kupuję tych rzekomych magicznych właściwości i potężnej mocy takich miejsc.
Chociaż piramida ciekawa
tony montana napisał(a):Po południu jedziemy do Kętrzyna, sporo zdjęć z tego ładnego miasta mi zginęło
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Po południu jedziemy do Kętrzyna, sporo zdjęć z tego ładnego miasta mi zginęło
Szkoda, zwłaszcza zamku.
Kętrzyn zaliczony parę lat temu, ale do cerkwi nawet nie zajrzeliśmy. Ona nówka sztuka, 1996-1997, a wyjazd mieliśmy z założenia pod znakiem starej cegły .