Witam
Należy przypuszczać, że już po zmartwieniu. Ministrowie spraw zagranicznych krajów Unii Europejskiej podjęli decyzję o niezwłocznym rozpoczęciu negocjacji w sprawie przstąpienia do UE Chorwacji. Ura, ura.
Pozdrawiam
mama_Kapiszonka napisał(a):Nie rozumiem dlaczego i pod jakim względem Turcja jest bardziej cywilizowana i bardziej Europejska niż Chorwacja.
Łukasz napisał(a):I to jest najlepszy komentarz do qqrq i jego układnych zdanek.
qqryq napisał(a):Łukasz napisał(a):I to jest najlepszy komentarz do qqrq i jego układnych zdanek.
Ne bardzo rozumiem co ma współnego komentarz Twojeg poprzednika z moimi wpisami ? Proszę wytłumacz mi bo nie widzę analogii.
UE rzopoczęła negocjacje z Chorwacją i Turcją, oki ich wybór ich wola. Ja swojego zdania nie zmieniam i twierdzę, że Chorwacja, a tym bardziej Turcja nie spełniają kryteriów przepisów unijnych. A że polityka rządzi się soimi prawami to inna sprawa, Austria od początku konfliktu bałkańskiego wspierała Słoweńców i Chorwatów - to żadna tajemnica, tak samo jak tajemnicą nie jest wspieranie Serbów przez Rosjan.
Leon poco Wam unia zrobią Was w konia wszystko z prywatyzują , a porostym ludziom tylko się pogorszy, przykład nasza kochana ojczyzna zadowoleni będą tylko Ci którzy będą przy korycie.Tak naprawdę to my zwykli obywatele niemamy nic przciw Waszemu wstąpieniu do unii tylko Wam dobrze życzymy.A politycy to zwykłe świry kóre chcą się przypodobać tym z unii .Leon napisał(a):Witam kochanich Polakow,
chiba znowu jestescie satelitamy Angelskiej politiki poniewarz dzisaj Polska jest przeciw wejscia Cro do Eu dopuki sie nie wyda general Gotovina (ktory i tak nie jest w Chorwacji) poniewarz Carla del Ponte jusz i Papierza Benedikta www.rtcg.cg.yu/index.php?akcija=vijesti&id=13654
i caly Watikan oskarzila ze ukriwaja Gotovine. www.glas-slavonije.hr/rubrika. asp?rub=1&ID_VIJESTI=46390
co jest jusz oznaka paranoji u pani prokurator oraz oznaka ze zachodnia politika znowu zazuca w tej sprawie Bogu ducha winien koscul.
Mnie tam wejscie Cro do Eu za bardzo nie podnieca ale wiele moich kolegow take stanowisko Polakow rozczarowalo. Uwarzalismi ze preciwnikamy bendo inny.....
Łukasz napisał(a):Związek jest po prostu powtarzasz Brukselskie slogany a potem się okazuje , ze te slogany w jeden dzień tracą ważnośc a Ty zostajesz ze "swoim" zdaniem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne