walp napisał(a):Ta "pasiasta" górka (4. fot.) to chyba słynny Prutaš.
rufus295 napisał(a):Durmitor-niezapomniane śniadanie z górami w tle
rufus295 napisał(a):Ostatnie zdjęcie to droga międzynarodowa, autentycznie:)
Z napisał(a):Mi wszystko po drodze,mam dwa noclegi w trasie,jeszcze nie wybrałem miejsc lecz chciałbym aby jeden był gdzieś na początku Bośni a drugi pod koniec, lub w Czarnogórze.Muszę przestudiować te Wasze przejazdy i wybrać jakąś trasę,w tym roku jadę bez motocykla,więc będzie łatwiej bez przyczepki jechać.
rzdrozny napisał(a):Mam takie szczegółowe pytanko - jadąc do Czarnogóry przez Słowenię, Chorwację autostradami, navi/google kieruje mnie zamiast przez Dubrovnik na Bośnię - drogami M6, R427. Trochę to mnie zaskoczyło, bo sporo już czytałem rad, aby jechać na Dubrovnik (zresztą już jechałem). Co sądzicie? Jechał ktoś? Miejsce docelowe to Kotor.
te kiero napisał(a):rzdrozny napisał(a):Mam takie szczegółowe pytanko - jadąc do Czarnogóry przez Słowenię, Chorwację autostradami, navi/google kieruje mnie zamiast przez Dubrovnik na Bośnię - drogami M6, R427. Trochę to mnie zaskoczyło, bo sporo już czytałem rad, aby jechać na Dubrovnik (zresztą już jechałem). Co sądzicie? Jechał ktoś? Miejsce docelowe to Kotor.
pewnie algorytm wyznaczający trasę podpowiada, że szybciej jednak będzie przekraczając tylko 2 granice, a nie 4; może są jeszcze inne powody; w każdym bądź razie przez BiH nie widać wg GM, by było szybciej; ludzie wybierają różnie, ale ja osobiście jednak jechałbym Jadranką (jechałem), co nie znaczy, że nie jechałem również tak jak wskazuje GM
andyrym napisał(a):Hej
jedziemy 20/08 do Utjehy... i startujemy z noclegu w Mostarze...
ale będziemy przedzierać Busem 8os... podpowiedzcie czy każdą a tych dróg da radę takim dużym autem??
szczególnie zastanawiam się nad Scepan polje, czy tam nie będzie problemu...?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi