Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polska - Chorwacja ME

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darrou
Croentuzjasta
Polska - Chorwacja ME

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 02.12.2007 12:59

Gramy z chorwatami na Mistrzostwach EUROPY!!!!!!!
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 02.12.2007 13:06

darrou napisał(a):Gramy z chorwatami na Mistrzostwach EUROPY!!!!!!!

Cholera, jak wygramy to znowu będzie drożej :wink:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 02.12.2007 13:15

POLSKA i CHORWACJA wychodzą z grupy B do dalszych rozgrywek!!!

A dalej to już wszyscy wiemy.

FINAŁ EURO 2008

POLSKA - Chorwacja :D :wink:

POZDRAV!
śliwka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) śliwka » 02.12.2007 13:16

jedziemy na mecz a potem prosto do Cro na plażę świętowac wygraną :)
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 02.12.2007 13:21

Właściwe to nie ważne będzie kto wygra. Dla prawdziwego cromaniaka radość będzie jednaka :)
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 02.12.2007 13:30

Musimy wygrać z Niemcami w pierwszym meczu potem z Austrią,Chorwacja wygra z Niemcami i Austrią i razem z Chorwatami wychodzimy z grupy,wierzę że tak będzie,tak musi być.
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 02.12.2007 13:34

tylko my nigdy nie wygraliśmy z Niemcami, nic nie wskazuje byśmy mogli z nimi wygrać, Chorwacja ograła Anglię, myślę, że tylko z Austrią mamy szansę
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 02.12.2007 14:50

gospodarz napisał(a):

A Kasztany będą uczuleni na nas i na Niemiaszków, już widzę te lotne patrole policji na S4 i A1 ;-) A Chorwaci jak pokpią sprawę to zamkną tunele. A co ... wszyscy przeciwko nam ... ;-)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 02.12.2007 15:17

Lider16 napisał(a):
gospodarz napisał(a):

A Kasztany będą uczuleni na nas i na Niemiaszków, już widzę te lotne patrole policji na S4 i A1 ;-) A Chorwaci jak pokpią sprawę to zamkną tunele. A co ... wszyscy przeciwko nam ... ;-)

Odnośnie "Kasztanów" zgoda, byłem na stadionie gdy wygraliśmy 3:0, trzeba było widzieć te siły policyjne? Policja wyglądała jak roboty, w pełnym rynsztunku wokół stadionu, 100% bezpieczeństwa. Piwko można było nabyć na stadionie, oczywiście po cenach komercyjnych. Oby u nas tak było.
Jak dobrze pójdzie, czerwcowy mecz też będę oglądał na żywo.
Chorwatom życzymy wyjścia z grupy.
pozdrav :D :papa: :hut:
Ostatnio edytowano 02.12.2007 16:47 przez bonar, łącznie edytowano 1 raz
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 02.12.2007 16:02

j23 napisał(a):tylko my nigdy nie wygraliśmy z Niemcami, nic nie wskazuje byśmy mogli z nimi wygrać, Chorwacja ograła Anglię, myślę, że tylko z Austrią mamy szansę

typowo polskie pesymistyczne podejscie do zycia.byle dalej od pesymistow :wink:
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 02.12.2007 16:31

Marcin29 napisał(a):
j23 napisał(a):tylko my nigdy nie wygraliśmy z Niemcami, nic nie wskazuje byśmy mogli z nimi wygrać, Chorwacja ograła Anglię, myślę, że tylko z Austrią mamy szansę

to nie pesymizm, ale realizm, popatrzcie gdzie grają, a w zasadzie nie grają nasi zawodnicy, jeden Smolarek mistrzostw nie wygra, będę bardzo się cieszył jeżeli wyjdziemy z grupy, trzeba realnie oceniać swoje szanse.
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 02.12.2007 17:36

śliwka napisał(a):jedziemy na mecz a potem prosto do Cro na plażę świętowac wygraną :)

I ja tak myślę :)
A po tygodniu świętowania powrót na finał - jak już było pisane : Cro-Pl :wink: :D
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 02.12.2007 18:01

....ale to bendzie czerwiec.....ciekawe za kim benda kibicowac moje curki jak w finale zagraja pol-cro :?: :?:
I jeszcze jedna sprawa ubrania i inne dinksi kibicow polskich i chorwackich sa w podobnich kolorach bialo czerwone.
....ja bende mial pelna chaupe polakow cca 40 osob jak polaci strzela bramke to cale Ciovo bendzie milczalo a u nas sie bendzie trzeslo..... :lol:
A tak na prawde to pragne ze by polska i chorwacja wigrala z Niemcamy
Pozdrawiam Leon
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 02.12.2007 18:24

j23 napisał(a):
Marcin29 napisał(a):

to nie pesymizm, ale realizm, popatrzcie gdzie grają, a w zasadzie nie grają nasi zawodnicy, jeden Smolarek mistrzostw nie wygra, będę bardzo się cieszył jeżeli wyjdziemy z grupy, trzeba realnie oceniać swoje szanse.

ciekawe jaki wynik obstawiales przed meczami z Portugalia.
mnie nie obchodzi w jakim klubie graja, moga grac nawet w klubie na wyspach owczych,sa kolektywem, gra dzieki ternerowi zaczyna jakos wreszcie wygladac, powoluja nowych zawodnikow ktorzy chca grac a nie slaniac sie po boisku.to wszystko pozwala z optymizmem patrzec w pryszlosc a Niemcy wcale nie sa tacy twardzi.kwestia psychiki,jesli beda myslec tak jak Ty (realnie z doza pesymizmu) to skonczymy jak z Ekwadorem.bo z Niemcami bylo juz duuuzo lepiej choc i tak w plecy.
Jeden Smolarek wygral eliminacje wiec nie widze przeszkody zeby wygral i dwa trzy mecze wiecej.pozdrav :wink:
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 02.12.2007 20:07

jestem za, żeby Smolarek był MVP turnieju, ale trzeba realnie popatrzeć, jak wygląda polska piłka, jakich mamy piłkarzy, pamiętam czasy Górskiego, wtedy mieliśmy piłkarzy klasy światowej, a teraz.... generalnie jestem umiarkowanym kibicem, życzę naszej reprezentacji jak najlepiej, ale będziemy mieć trudną przeprawę. Tusk obiecał cud, więc może to miał na myśli...?
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone